• Česká republika

NOVÁ PRODEJNA SPORTISIMO V ČESKÉ LÍPĚ

Česká Lípa, 4. prosince 2008 - Největší a nejsilnější český prodejce sportovního vybavení přináší svým zákazníkům další vánoční překvapení. Společnost SPORTISIMO nezahálí a otevírá novou, v pořadí již 52. prodejnu, jejíž uvedení do provozu se uskuteční dne 4. prosince 2008 v České Lípě. Prodejna bude situovaná v nákupním centru Paráda a vyberete si v ní to nejkvalitnější zboží nejen tuzemských, ale i prestižních zahraničních značek za více než přijatelné ceny.

Nejzajímavějším bodem otevření nové prodejny budou velké slevy, které se v této prodejně vyšplhají až na neuvěřitelných 70%, což je v období vánoční horečky jistě velice lákavé. Zákazníci si budou moci dopřát kvalitní značkovou zimní výbavu za ceny, které potěší snad každé oko. V nové prodejně SPORTISIMO naleznete například univerzální lyže Atomic Izor i s vázáním za lidových 2.999,- Kč místo původních 9.999,- Kč, běžeckou obuv značky Rossignol X-Tour s původní cenou 1.999,- Kč za pouhých 999,- Kč či pánské triko Umbro za 499,- Kč místo původních 999,- korun. Společnost SPORTISIMO připravila i širokou škálu vánočních překvapení pro vaše nejmladší. Nevíte si rady, co koupit svým dětem pod stromeček? Nechaly se slyšet, že by si přály lyžařskou výbavu, aby mohly na školním zájezdě zazářit před svými kamarády? Nevíte, jak jim toto přání splnit, aniž byste si na něj museli půjčovat? Nová prodejna SPORTISIMO vám ochotně sejme starosti z vašich beder. Dětské lyže Head Supershape Team i s vázáním zde pořídíte za krásných 2.999,- Kč místo původních 4.499,- korun. Společnost SPORTISIMO samozřejmě připravila celou řadu slev týkajících se téměř veškerého zboží na prodejně. Pokud vás ani tyto nabídky neuspokojily, má pro vás společnost SPORTISIMO překvapení – prvních 100 zákazníků s nákupem nad 1.000,- Kč obdrží malou pozornost v podobě značkového pánského trika Mizuno.

Společnost SPORTISIMO je zde, aby splnila vaše sny – radost z nákupu díky výrazným slevám a maximální komfort díky sousedské blízkosti a ochotnému personálu. Neváhejte a přijďte si to zkusit na vlastní kůží. Najdete nás již 4. prosince 2008 v obchodním centru Paráda, Děčínská ulice číslo 3271, Česká Lípa.

Pro další informace kontaktujte, prosím:

archiMEDIA s. r. o., Michnův palác, Újezd 450/40, Praha 1 – Malá Strana

Robert Nerpas