Na prodejnách si dáváme pauzu jen na Velikonoční pondělí 1. 4. Využít můžete náš e-shop, ten jede celé svátky bez přestávky. 

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 4
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Bauer

Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD JR

Hokejová ramena Kód: 8552001905
Vyprodáno
Popis
Chránič ramen Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD junior z kolekce pro sezonu 2017/2018 je vhodnou volbou pro amatérské a rekreační hokejisty, ...
Popis

Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD JR

Chránič ramen Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD junior z kolekce pro sezonu 2017/2018 je vhodnou volbou pro amatérské a rekreační hokejisty, kteří hledají spolehlivého ochránce před tvrdými nárazy. Anatomický tvar chrániče zajistí volnost pohybu a chránič se dokonale přizpůsobí každému hráči.  Chránič poskytuje maximální ochranu na všech rizikových místech. Pěna střední hustoty, tzv. MD pěna, která je velmi lehká a spolehlivě snižuje míru bolesti pokrývá oblast ramenou, bicepsu, hrudníku a tvoří i přední a zadní výstelky. Z MD pěny je také chránič břicha, který však může hráč z výstroje odejmout. Vysokou ochranu zajišťuje v oblasti páteře pěna o vysoké tuhosti a PE vložky. Anatomický tvar chrániče se dokonale přizpůsobí vašim ramenům, a tak vám výstroj spolehlivě padne. Navíc si můžete velmi snadno nastavit délku ochrany bicepsů pomocí pásku na suchý zip. Během hry se nemusíte obávat, že by se výstroj uvolnila. I po tvrdém souboji vše zůstane na svém místě zásluhou pásku v oblasti břicha. Hydrofobní materiál, který spolehlivě odvádí pot, zajistí příjemný pocit v chrániči i během náročných hokejových zápasů. Chránič rychle schne, a tak bude část výstroje připravená na další utkání během chvíle. Vícedílný design chrániče poskytne hráči volnost pohybu.
  • odnímatelný a nastavitelný chránič z MD pěny
  • HD pěna s PE vložkou
  • tepelně tvarovaná výstelka s MD pěnou

Specifikace

Kód produktu
8552001905
Kód dodavatele
14222
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
O značce
Bauer