Jídlo v tréninku

Stravování má u mě vliv, jestli musím vstávat do práce nebo ne. Jelikož do zaměstnání vstávám v 4:30, opravdu nejsem typ člověka, který by vstal raději o půl hodiny dříve, aby se v klidu nasnídal. Vlastně když tak přemýšlím, nikdy jsem vlastně pořádně nesnídal a jen když nemusím do práce, mohu si v klidu doma udělat snídani (pracuji na dvanácti hodinové směny denní a noční). Výhodu, kterou považuji za dobrou na mém těle je práce metabolismu.
Upřímně jídelníček prostě vůbec neřeším a jím co si mé tělo žádá. Také váhu si držím již několik let mezi 78-82 kg. Je pravdou, že v závodním období se snažím trochu zamyslet nad tím, abych si před závodem nedal něco, co by tělu vůbec neprospělo. Každopádně doporučuji jíst co nejvíce zdravě a co nejméně pít alkohol, protože ten je asi největší nepřítel.