Měkkouši proti tvrďákům. Tipy na vánoční dárky pro děti

Tereza Houšková

29.11.2022 • 3 min čtení

Věříme, že každý malý raubíř by se přidal do klubu tvrďáků. Není se čemu divit, je jasné, že v měkkém dárku se nebude ukrývat lego stavebnice nebo vysněný princeznovský zámek. Co dát špuntům pod stromeček, aby i z měkkoušů měli radost, se dozvíte u nás v článku. Zkuste sportovní překvapení. 

Nejdříve se podíváme na dva zástupce z řad měkkoušů, pak přijdou na řadu pořádní tvrďáci. Pro který se rozhodnete?

Batůžek Papillon Ballerina

Všechny malé tanečnice sní o hvězdné kariéře. Některá touží vyhrát prestižní soutěž, další se chce stát mistryní světa, nebo vystupovat se svou skupinou před mnoha diváky. Nejdůležitější ale je, aby každý sen měl svůj začátek.

S něžným batůžkem Ballerina to může vše začít. Zabalí si do něho svůj dresík, taneční boty, sváču, pití a budou připravené vyrazit na svůj první trénink.

Ukázat Papillon Ballerina

Superhrdinské čepice Warner Bros

Kluci mají na rozdíl od zasněných tanečnic jiné touhy. Nejraději by se stali superhrdiny, kteří zachrání svět. I když ale žádnou super schopnost nemají, můžete jim pořídit super čepice. Najdete u nás modely s logem Batmana nebo legendárního Supermana. Výběr pak už záleží jen na vás. Ale pozor, zjistěte si dopředu, k jakému týmu se váš zachránce světa hlásí. Jinak se také může stát, že se z pěkného dárku s dobrým úmyslem vyklube zklamání. Fanoušek Supermana by nebyl rád za logo Batmana na oblečení a naopak.

A pro kluky, pro které není záchrana světa hlavní prioritou, můžete pořídit čepici s obrázkem Mickey Mouse nebo s hlavními hrdiny Příšerek s.r.o. 

Ukázat čepici Superman Warner BrosUkázat čepici Batman Warner Bros

Brusle 2v1 Zealot Contour

Jestli máte doma milovníky bruslení, zbystřete zrak. Kombinované brusle 2v1 Zealot Contour jsou parádním dárkem pro kluky i holky.

Největší výhodou celé brusle je její provedení. Nůž na led i inline kolečka jsou na odnímatelné platformě, která se dá libovolně střídat. Tak můžou vaše děti využít jedny brusle na celý rok. V inline sezóně nasadíte kolečka a jakmile zamrznou rybníky, proměníte brusle kouzlem na lední.

Další velkou výhodou multifunkčních bruslí je jejich velikostní nastavení. Dají se regulovat až o čtyři čísla. To vyřeší vaše každoroční trápení, kdy děti ze všeho rychle vyrostou a vy abyste kupovali vše nanovo.

Design je přizpůsobený klukům i holkám. Chlapeckou variantu seženete v černém provedení se zelenými detaily. Dívčí je naopak bílá s květinovým vzorem.

Ukázat 2v1 Zealot Contour - chlapeckéUkázat 2v1 Zealot Contour - dívčí

Skateboard Disney Thor

Skateboard Disney Thor je ideálním dárkem pro větší neposedy, kteří milují freestylové sporty. Nejvíce ho ocení při cestě do školy, aby ušetřili cenné minuty v ranním shonu. Dalším oblíbeným místem, kde ho náležitě využijí, jsou skateparky. Tam se na něm můžou naučit nové tríčky, vyhýbat se ostatním jezdcům a překonávat složitější překážky. 

Důležitá je také ochranná výbava, aby se mladým skejťákům nic nepřihodilo. Minimální nutností je přilba, stačí i cyklistická, která zajistí ochranu hlavy při pádu. 

Horní strana prkna je s protiskluzovým gripem, aby nohy držely pevně na svém místě. Desku tvoří kvalitní javorové dřevo. Oboustranný potisk s Thorem dodává všem jezdcům potřebnou kuráž, aby neměli strach z jízdy.

Ukázat Disney Thor

Jestli hledáte něco jiného, mrkněte se na další tipy na dárky pro děti. Navštivte e-shop Sportisima, kde si jistě vyberete.

Další sportovní dárky pro děti

Líbil se článek?

Tereza Houšková

Mladá síla marketingového týmu Sportisima, bývalá pozemkářka a pořádná sporťačka, milovnice ručních prací