Pár tipů s kouskem vtipu. Nápady na vánoční dárky pro muže

Tereza Houšková

17.11.2022 • 3 min čtení

Přemýšlíte nad tím, co by se nejvíce líbilo tátovi, bráchovi nebo dědečkovi? V tom případě jste na správném místě. Dozvíte se, jaké dárky pod stromečkem jim vyčarují úsměv na tváři a pomůžou v každodenním životě. V neposlední řadě vám představíme univerzální dárek, vhodný pro ty největší tvrďáky.

První pomocník – Kamera do auta TrueCam H5

Malá palubní kamera TrueCam H5 se hodí každému řidiči, který chce chránit sebe i ostatní. Umí perfektně snímat okolní situaci, tak aby následně poskytla kvalitní záznamy jako případný důkazní materiál. Vedle praktického využití může také suplovat normální kameru. Představte si, že jedete na dovolenou při krásném západu slunce… nestojí taková magická chvilka za zaznamenání?

V současné době mnoho autokamer poskytuje i parkovací režim, který vám usnadní obtížné zajíždění do úzkých prostorů. Nedílnou součástí jsou také odpovídající aplikace. Ty se dají nainstalovat do mobilních telefonů a propojit s příslušnou kamerou.

Kamera do auta je výborným dárkem pro tatínky, kteří se chtějí vyhnout případným komplikacím v běžném provozu.

Ukázat TrueCam H5

Druhý pomocník – Trekové hole Runto Mount Krkonoše

Trekové hole jsou senzační například pro aktivní dědečky, kteří se nebojí do toho šlápnout. Hole zapojí celé tělo komplexně do pohybu, aby se při chůzi nenamáhaly jenom nohy. Naopak při zdolávání kopců slouží jako opora. Tělo je stabilnější a nevybočuje ze své osy. Klíčová je správná délka holí, proto je nezbytné si je před túrou správně nastavit. 

Díky odnímatelným čepičkám jsou turistické hole vhodné jak na asfaltové povrchy, tak do měkkého terénu. U nezpevněných cest stačí sundat ochrannou čepičku, pod kterou je speciální hrot. 

Ukázat Runto Mount Krkonoše

Třetí pomocník – Nakládací jednoručky Fitforce ADBP

Čím obdarovat třeba bráchu? Vedle obvyklých dárků jako počítačová hra, mikina, spodní prádlo nebo cokoli jiného, mu můžete pod stromeček nadělit posilovací vybavení. Ne vždy je dostatek času na návštěvu posilovny, proto pomůcky na domácí cvičení jsou super alternativa pro ty, kteří chtějí nějakou tu minutu ušetřit. 

Například nakládací jednoručky ocení každý muž, který se chce dostat trochu do formy, ale nechce mít byt plný činek. Tělo činky tvoří ocelová osička, na kterou můžete nasadit závaží požadované váhy. Bude vám tak stačit pár vyměnitelných kotoučů a dvě osy. 

Konce naloženého závaží jsou zajištěné bezpečnostními závity, aby vše drželo na svém místě. Jeden z největších benefitů vyměnitelných kotoučů je skladnost. Poskládáte je na sebe a máte vyhráno. Kdybyste si pořizovali celou sadu činek, bude uskladnění prostorově mnohem náročnější.

Ukázat Fitforce ADBP

Bonusový tip na dárek pro tvrďáky

Každý supermuž musí někdy dobíjet baterky, aby jeho super síly nevyhasly. Proto je ideální sáhnout po odpočinkové proceduře. Nejlepší volbou jsou oblíbené pivní lázně, kde můžou načerpat novou energii a připravit se tak na další nástrahy záludného světa. Od věci není ani pořádná thajská masáž, která perfektně uvolňuje tělo od stresu. 

A jestli si lámete hlavu nad dárkem pro opravdu ty největší tvrďáky, je naše doporučení jasné. Aroma masáž, wellness pobyt a bahenní zábal je pro ně to pravé ořechové. :)

Pokud ale chcete darovat jiný sportovní dárek, další tipy najdete na e-shopu Sportisima.

Další sportovní dárky pro muže

Líbil se článek?

Tereza Houšková

Mladá síla marketingového týmu Sportisima, bývalá pozemkářka a pořádná sporťačka, milovnice ručních prací