Na prodejnách si dáváme pauzu jen na Velikonoční pondělí 1. 4. Využít můžete náš e-shop, ten jede celé svátky bez přestávky. 

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 5
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Compressport

Compressport HURRICANE JACKET v2

Pánská běžecká bunda Kód: 1525003714
Vyprodáno
Popis
Pánská běžecká bunda Compressport HURRICANE JACKET v2 je navržena tak, aby dokonale ochránila váš krk před větrem a společně nepříjemně ...
Popis

Compressport HURRICANE JACKET v2

Pánská běžecká bunda Compressport HURRICANE JACKET v2 je navržena tak, aby dokonale ochránila váš krk před větrem a společně nepříjemně nebránila pohybu hlavy. Další novinkou je ergonomický zip, který je navržen diagonálně od levého ramena k pravému boku. To vše za účel co nejrychlejšího a nejsnadnějšího rozepnutí během závodu. V oblasti zad jsou použita vysoce prodyšná mikrovlákna, která zajišťují odvod tepla z těchto partií. Na bedrech se nacházejí dvě kapsy, které jsou přístupné z levé, respektive pravé strany.
Dále se tato bunda vyznačuje svou ultralehkostí, kterou díky svým vlastnostem neztrácí ani při nadměrném pocení. Další výhodou oproti svému předchůdci je perfektní sbalitelnost. Jak už plyne ze samotného názvu, tato bunda je navržena do těch nejtěžších povětrnostních podmínek a zaručuje bezchybnou ochranu před větrem. A pokud jste zvyklí sportovat za tmy, tak beze sporu oceníte i část s reflexním potiskem na prsou. Bunda je vhodná nejen pro samotný běh, ale i pro běžecké lyžování, respektive cyklistiku.
  • větruodolná
  • vystouplý límec
  • diagonální zip
  • vysoce pružná tkanina
  • reflexní loga
  • dvojkapsa v oblasti zad
  • perfektně sbalitelná

Specifikace

Materiál
92 % polyamid, 8 % elastan
Kód produktu
1525003714
Kód dodavatele
WSTRV2-LS99
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
O značce
Compressport