Na prodejnách si dáváme pauzu jen na Velikonoční pondělí 1. 4. Využít můžete náš e-shop, ten jede celé svátky bez přestávky. 

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 5
17x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Coqui

Coqui LITTLE FROG

Dětské sandály Kód: 2278008440
Vyprodáno
Popis
Dětské sandály Coqui LITTLE FROG jsou jako stvořené pro naše malé ratolesti. Jejich malé nožky v nich budou v bezpečí po celý den. Jsou jako ...
Popis

Coqui LITTLE FROG

Dětské sandály Coqui LITTLE FROG jsou jako stvořené pro naše malé ratolesti. Jejich malé nožky v nich budou v bezpečí po celý den. Jsou jako stvořené pro léto u vody. Jsou velmi lehké a pohodlné. Snadno se nazouvají i vyzouvají a jsou vhodné k celodennímu nošení. Patentovaný pásek udrží nohu pevně v botě. Je měkký, mírně pružný, lehce se nazouvá a netvoří otlaky. Jedinečný materiál sandálů Coqui poskytuje komfort a jeho bezpečnost je potvrzena certifikátem kvality od firmy ITC. Podrážka nebarví a boty nekloužou za sucha ani za mokra. Obuv je bez obsahu těžkých kovů. Jsou vhodné i jako domácí pantofle nebo přezůvky do školy. Ergonomický tvar podporuje přirozenou polohu chodidla a podporuje správný vývoj nohy. Důmyslně vytvořená podrážka tlumí nárazy, chrání páteř i klouby. Při znečištění je velmi snadná údržba, stačí je pouze omýt vodou. Jsou vyrobeny z materiálu CoquiAir, který je velmi lehký a snižuje riziko přenosu bakterií. Perforace na botě zajistí odvod vlhkosti a špíny. vaše děti v nich mohou dovádět po celý den bez ztráty komfortu a pohodlí. Naše výrobní technologie myslí na zdraví a přirozený vývoj vašich dětí. Dopřejte jim kvalitní obuv značky Coqui.

  • bezpečnost je potvrzena certifikátem kvality od firmy ITC
  • obuv je bez obsahu těžkých kovů
  • podrážka nebarví a neklouže za sucha ani za mokra
  • antibakteriální materiál CoquiAir

Specifikace

Svršek
CoquiAir
Podešev
CoquiAir
Technologie
COQUIAIR
Kód produktu
2278008440
Kód dodavatele
8701-100-1821
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Technologie
Technologie
Hodnocení 17
Hodnocení
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
Převod velikostí
Převod velikostí
O značce
Coqui