Na prodejnách si dáváme pauzu jen na Velikonoční pondělí 1. 4. Využít můžete náš e-shop, ten jede celé svátky bez přestávky. 

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 5
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Nutrend

Nutrend UNISPORT 1L ICE FRESH

Sportovní nápoj Kód: 6751028299
Vyprodáno
Popis
Nutrend UNISPORT je mírně mineralizovaný hypotonický sportovní nápoj, UNISPORT je nejprodávanější sportovní nápoj, u kterého si můžete ...
Popis

Nutrend UNISPORT 1L ICE FRESH

Nutrend UNISPORT je mírně mineralizovaný hypotonický sportovní nápoj, UNISPORT je nejprodávanější sportovní nápoj, u kterého si můžete vybrat z mnoha příchutí. Je obohacen o funkční látky, jako jsou L-karnitin, glycin a taurin. UNISPORT je vhodný pro sportovce a fyzicky zatěžované osoby, pro efektivnější hydrataci a doplnění potřebných minerálů. UNISPORT je nabízen také ve variantě energy jako UNISPORT ENERGY. Tato varianta je obohacena o vyšší dávku taurinu a o kofein, inositol a vybrané vitaminy sk. B. Na rozdíl od isotonických nápojů, které jsou určeny specificky pro situace s mimořádnou fyzickou a tepelnou zátěží a mohou tvořit jen velmi malou část tekutin přijatých v průběhu dne, je UNISPORT nápoj hypotonický, (tzn. hypoosmolální - 185 mmol/l při poměru 1:50) a tím umožňuje prakticky neomezenou konzumaci nápoje, a to jak před, tak v průběhu fyzické zátěže, ale i v období zotavení.
  • podporu kvalitního pitného režimu během dne
  • doplňování tekutin před fyzickou aktivitou, během ní i po jejím skončení
  • z 1000 ml nápojového koncentrátu uděláte až 65 l hotového hypotonického nápoje
  • jedná se pouze o ilustrační foto - příchuť uvedena v názvu

Specifikace

Dávkování
10 ml koncentrátu do 6,5 dcl vody. Maximálně 50 ml koncentrátu za den. Pro děti od 3 let maximálně 20 ml koncentrátu denně. Pro přípravu nepoužívejte minerální vody z důvodu narušení osmolality nápoje a minerální rovnováhy.
Použití
Pro přesnou přípravu nápoje použít přiloženou odměrku. Hotový nápoj nikdy neskladovat déle než 24 hodin. Po otevření uchovávat při teplotě 8-15 °C a spotřebovat do 3 měsíců.
Upozornění
Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.
Kód produktu
6751028299
Kód dodavatele
UNISPORT1LIFRESH
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
Složení
Složení
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
O značce
Nutrend