Na prodejnách si dáváme pauzu jen na Velikonoční pondělí 1. 4. Využít můžete náš e-shop, ten jede celé svátky bez přestávky. 

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 5
1x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
ON

ON CLOUDSURFER

Pánská běžecká obuv Kód: 2281000742
Vyprodáno
Popis
Chcete být rychlejší? Seznamte se s novým ON CLOUDSURFER. Díky patentovanému systému CloudTec® získáte měkčí přistání a výbušnější odraz, ...
Popis

ON CLOUDSURFER

Chcete být rychlejší? Seznamte se s novým ON CLOUDSURFER. Díky patentovanému systému CloudTec® získáte měkčí přistání a výbušnější odraz, než jste kdy zažili. Nový Cloudsurfer je nyní ještě lehčí a přizpůsobivější, takže přeměňuje ještě více energie na pohyb vpřed. Vyrobené z gumy Rebound-Rubber, při dopadu se Cloudy stlačují tak, aby se snížily rotační síly a nárazy. Poté se zpevní a zamknou pro přirozený a dynamičtější odraz. Všechno dopomáhá k tomu, abyste trávili víc času ve vzduchu. Nový Cloudsurfer je ideální pro trénink i závody a může se pochlubit řadou inovací. Připraveni? Patentovaný Speedboard podporuje rychlý krok a pohání vás dopředu. Aby se zabránilo skluzu v mokrých podmínkách, vyvinuli jsme nový vzorek s výbornou přilnavostí a trakcí. A co je nejdůležitější, jedinečná síťovina na vrchu boty dodává prodyšnost a podporu přesně tam, kde je vaše noha potřebuje. Cloudsurfer kombinuje to, co konvenční boty nemohou: pohodlí tréninkové boty s rychlostí závodní obuvi. Určitě přinesou úsměv vašim nohám. Nově vyvinutý vzorek podrážky zajišťuje vynikající přilnavost a trakci. Konstrukce vnitřní vrstvy svršku přináší dokonalý komfort v botách. Reflexní popruh na patě umožňuje lepší viditelnost za šera. Jedinečně konstruovaná síťovina na svršku boty umožňuje prodyšnost a podporu přesně tam, kde je to potřebné.

  • perfektní prodyšnost
  • speciální konstrukce podrážky pro měkký dopad a výbušný odraz
  • reflexní prvky

Specifikace

Svršek
syntetika
Mezipodešev
Zero Gravity
Podešev
CloudTec
Drop
6 mm
Povrch
silniční
Použití
objem
Míra tlumení
vysoká
Došlap
neutrální
Klenba
normální
Voděodolnost
ne
Kód produktu
2281000742
Kód dodavatele
24.99959
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 1
Hodnocení
Jak vybrat velikost
Jak vybrat velikost
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
Videorecenze
Videorecenze
O značce
ON