Otevírací hodiny: Dne 1. 5. jsou naše prodejny otevřené :)

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 6
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
SP Connect

SP Connect MULTIACTIVITY BUNDLE IPHONE XR

Víceúčelová sada pro montáž smartphonu Kód: 7499147422
Vyprodáno
Popis
Sp Connect MULTIACTIVITY BUNDLE IPHONE XR přináší nejkomplexnější řešení montáže vašeho smartphonu pro každodenní použití. MULTIACTIVITY ...
Popis

SP Connect MULTIACTIVITY BUNDLE IPHONE XR

Sp Connect MULTIACTIVITY BUNDLE IPHONE XR přináší nejkomplexnější řešení montáže vašeho smartphonu pro každodenní použití. MULTIACTIVITY BUNDLE obsahuje 3 montážní prvky: RUNNING BAND, UNIVERSAL MOUNT a VENT MOUNT, s kterými můžete mít svůj telefon po ruce při běhu, jízdě na kole, jízdě v autě, golfu nebo při jakýchkoliv jiných činnostech. Užijte si snadný přístup k Vašim playlistům, aplikacím, navigaci a zprávám. Tento systém je kompatibilní s SP Gadgets, a GoPro uchycením.

 

SP UNIVERSAL MOUNT- Montážní prvek, který díky suchému zipu umožní rychlé upevnění SP CONNECT produktů, ale i GoPro kompatibilních zařízení na jakýkoliv rám o průměru 20-35 mm. (kočárky, řídítka, zábradlí, ...) Stabilitu upevnění zajistí silikonový polster a pro vyšší komfort tento výrobek umožňuje 360° rotaci připevněného zařízení.

 

SP VENT MOUNT-Univerzální montážní prvek do vašeho vozu, lze snadno instalovat do téměř jakéhokoliv ventilátoru a poté pouze nacvaknete váš Phone Case. Díky disku, který umožňuje 360°rotaci, je zcela na vás, zda upevníte telefon na výšku nebo na šířku.

 

RUNNING BAND- Tento komfortní pásek na ruku je vyroben z elastického neoprenu, který je opatřen bezpečnostními reflexními pruhy. Perforovaný materiál zajišťuje maximální prodyšnost a určitě oceníte malou kapsičku na klíč nebo peníze. Pás je lehký a dá se snadno přizpůsobit (22-36cm.)

 

  • * v kombinaci s Weather Cover mohou jiné chrániče obrazovky nebo rukavice omezit funkčnost dotykové obrazovky

Specifikace

Šířka
10 cm
Délka
19.8 cm
Hloubka
6.8 cm
Hmotnost
290 g
Kód produktu
7499147422
Kód dodavatele
53814
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
O značce
SP Connect