Na prodejnách si dáváme pauzu jen na Velikonoční pondělí 1. 4. Využít můžete náš e-shop, ten jede celé svátky bez přestávky. 

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 6
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Wish

Wish MASTER PRO 50000

Badmintonová raketa Kód: 6311026061
Vyprodáno
Popis
Badmintonová raketa WISH MASTER PRO 50000 je nejvyšším modelem WISH pro sezonu 2018/2019. Díky použití moderních technologií má raketa ...
Popis

Wish MASTER PRO 50000

Badmintonová raketa WISH MASTER PRO 50000 je nejvyšším modelem WISH pro sezonu 2018/2019. Díky použití moderních technologií má raketa vynikající herní vlastnosti, které ocení i závodní hráči.
Raketa je určena pro pokročilé a závodní hráče hledající ideální zbraň k celodvorcové hře. Díky středně tuhému shaftu (3/5) a vyvážení na střed (3/5) je skvělá v technických úderech a zároveň mimořádně přesná v útoku. Výplet WBS 900 nabízí skvělou odolnost a zároveň maximální sílu a repulzi. Je určen pro ofenzivnější, silovější hráče. Raketa je dodávána ve velikosti gripu G3, s kvalitním PU gripem a obalem na celou raketu.
WISH je tradiční sportovní značka specializující se na výrobu badmintonového vybavení již od roku 1986. Díky neustálé práci na vývoji nových technologií přináší skvělé herní vlastnosti všech výrobků. Proto si produkty vybírají nejenom závodní, ale také pokročilí a začínající hráči.

  • TOP model WISH
  • vynikající herní vlastnosti
  • Woven fiber je pokročilý materiál, který je široce využíván v leteckém průmyslu. Skvěle vylepšuje odolnost a torzní tuhost rakety, což zlepšuje herní vlastnosti rakety.
  • woven fibre zvyšuje pevnost rámu rakety o 20% a zároveň snižuje celkovou váhu rakety o 10%
  • Nano technology - kombinace Nano materiálu a pryskyřice nezvyšuje pouze odolnost a flexibilitu rámu, ale také výrazně zlepšuje herní vlastnosti rakety
  • Aerodynamic - s využitím principů aerodynamiky mají osmiúhelníkové a šestiúhelníkové tvary rámu výrazně menší odpor vzduchu než standardní tvary rámu, díky tomu je manipulace s raketou o tolik jednodušší a rychlejší!
  • Hot Melt Technology je pokročilý termoplastický proces při teplotě 250 stupňů Fahrenheita. V těchto extrémních podmínkách jsou karbonová vlákna v rámu rakety naprosto přesně a precizně formována, což zvyšuje pevnost a odolnost rámu o více než 30%.
  • doporučené napětí výpletu: Main: 12,5-13,5 kg / Cross: 13,5-14,5 kg

Specifikace

Materiál
40T Hot Melt Graphite + Woven
Vyvážení
na střed
Výplet
Ano, WISH WBS 900 white (0,70 mm), vyroben v Japonsku
Tuhost rámu
střední
Tvar hlavy
isometrický
Velikost gripu
Wilson G3
Délka
67.5 cm
Kód produktu
6311026061
Kód dodavatele
1306
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
Jak vybrat badmintonovou raketu
Jak vybrat badmintonovou raketu
O značce
Wish