Cookies

Aby byl váš zážitek z nakupování co nejpříjemnější, pracujeme se soubory cookies. Díky nim můžeme vylepšovat náš e-shop nebo vám doporučovat vhodné sportovní vybavení.

Jak to funguje?

Cookie je malý soubor, který se pomocí prohlížeče ukládá do úložiště počítače, telefonu nebo jiného zařízení zákazníka. Tento soubor zaznamenává informace o vašich předchozích návštěvách webu, jako třeba datum a čas, poslední prohlížené zboží, URL adresu stránky, odkud jste se na náš web proklikli, typ použitého internetového prohlížeče apod.

Společnost SPORTISIMO s.r.o. zpracovává na těchto webových stránkách nezbytné cookies potřebné pro fungování webových stránek. Pokud jste nám udělili souhlas, zpracováváme cookies také pro analytické a marketingové účely.

Vaše osobní údaje chráníme – soubory cookies používáme tak, aby na základě takto získaných informací a dat nebyla osoba uživatele identifikovatelná, a to ani při využití dalších informací, které máme k dispozici.

Věděli jste, že...

Cookie znamená v angličtině sušenka? Pojmenování souborů právě tímto způsobem je odvozeno od anglosaského zvyku nabídnout návštěvníkům sušenku, aby se rychleji vytvořila příjemná atmosféra. Název a princip cookies vymyslel v roce 1994 Lou Montulli, který stojí například také za animacemi GIF.

Jsme správcem osobních údajů

Společnost SPORTISIMO s.r.o., se sídlem Řevnická 170/4, 155 21, Praha 5 – Třebenice, IČO: 26194627, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 78675, je tzv. správcem osobních údajů, kterými jsou ve většině případů i cookies.

Jaké typy cookies používáme?

Na našem webu využíváme tři typy cookies podle jejich účelů. K použití nezbytných cookies se váš souhlas nevyžaduje, k těm zbylým však ano. Tento souhlas nám můžete udělit prostřednictvím cookie lišty, kterou můžete otevřít zde. Vaši volbu ohledně cookies můžete samozřejmě kdykoliv i změnit.

Nezbytné cookies jsou ty, které jsou potřebné pro to, aby náš web sloužil svému účelu a fungoval, jak má. Jedná se například o cookies, které ukládají obsah košíku, zatímco si procházíte další zboží, a další funkce, které jsou aktivní jen po dobu vaší návštěvy. Protože jsou pro chod našeho webu nepostradatelné, tak s nimi nemusíte souhlasit ani je nemůžete odmítnout.

Analytické cookies slouží pro sestavování statistik a přehledů. S jejich pomocí sledujeme návštěvnost našich webových stránek, způsob, jakým je používáte, i to, odkud jste na webové stránky přišli. Díky tomu pak můžeme optimalizovat naše webové stránky a stále se zlepšovat. K použití analytických cookies potřebujeme váš souhlas, vaši volbu si můžete nastavit zde.

Marketingové cookies nám umožňují přizpůsobovat naši nabídku vašim potřebám. Díky nim vám můžeme nabízet naše zboží prostřednictvím cílené reklamy nás či našich partnerů nebo vám zobrazit poslední prohlížené nebo zapomenuté zboží při vaší minulé návštěvě. K použití marketingových cookies potřebujeme váš souhlas, vaši volbu si můžete nastavit zde.

Je možné zakázat používání cookies v prohlížeči?

Ano, je to možné. Upozorňujeme však, že v takovém případě můžete přijít o některé užitečné funkcionality našeho webu, např. zobrazení posledních prohlížených produktů, a to i přesto, že jste předtím udělili souhlas prostřednictvím cookie lišty na našem webu. Kdykoliv můžete svou volbu změnit nastavením svého zařízení – používaného prohlížeče tak, aby soubory cookies odstraňoval nebo bránil jejich ukládání, pokud s jejich užitím nebudete souhlasit.


Informace o tom, jak upravit nastavení souborů cookies, najdete v příslušné části nápovědy vašeho zařízení či prohlížeče. Příklady nastavení u nejpoužívanějších prohlížečů jsme pro vás připravili zde:

 

Jak dlouho cookies zpracováváme?

Zpracování nezbytných cookies se ukončuje vždy po ukončení relace, tedy zpravidla poté, co zavřete prohlížeč. Cookies, které používáme na základě vašeho souhlasu, jsou zpracovávány po dobu platnosti souhlasu pro danou cookie nebo do odvolání vašeho souhlasu.

 

Co nás k používání cookies opravňuje?

Nezbytné cookies používáme, protože jsou nutné pro splnění našich oprávněných zájmů na bezpečné a kvalitní webové prezentaci a také protože jsou nutné pro možnost případného uzavření kupní smlouvy mezi námi prostřednictvím webových stránek. Používání některých nezbytných cookies nám dovoluje i fakt, že jejich používání vůbec nezahrnuje zpracování osobních údajů.

Použití analytických a marketingových cookies podléhá vašemu souhlasu.

Naši partneři

Protože na našich webových stránkách využíváme služeb třetích stran, mohou mít ke cookies uloženým ve vašem zařízení přístup kromě nás i naši partneři. Nad tím, jak tito partneři využívají soubory cookies, však nemáme už kontrolu, a proto vám doporučujeme navštívit jejich webové stránky a ověřit si způsoby používání a možnost správy cookies přímo u nich:

  • služby Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Optimize, YouTube a reCAPTCHA provozované společností Google Inc.,
  • služba Facebook (Facebook Pixel), provozovaná společností Facebook, Inc.,
  • služby Zboží a Sklik provozované společností Seznam.cz a.s.,
  • služba Adform, provozovaná společností Adform AS,
  • služba Criteo, provozovaná společností Criteo AS,
  • služba Daktela, provozovaná společností Daktela ltd.,
  • služba Exponea, provozovaná společností EGPP a.s.,
  • služba Glami, provozovaná společností Inspigroup s.r.o,
  • služba Heureka, provozovaná společností Heureka Group a.s.,
  • služba RTBHouse, provozovaná společností RTB House S.A.,
  • služba Smartlook, provozovaná společností Smartlook.com, s.r.o.,
  • služba Didomi, provozovaná společností WIRTUALNA POLSKA MEDIA S.A.,
  • služba CJ Affiliate, provozovaná společností Commission Junction LLC,
  • služba Ceneo, provozovaná společností Ceneo.pl sp. z o.o.

 

Protože využíváme pokročilých nástrojů pro zdokonalování našich webových stránek a služeb, mohou být některé vaše osobní údaje předávány do třetích zemí mimo Evropskou unii. Takové osobní údaje však předáváme vždy za dodržení všech standardů náležité péče o osobní údaje a za předpokladu, že je příjemce vašich osobních údajů vázán standardními smluvními doložkami EU o ochraně osobních údajů nebo že poskytl jinou vhodnou záruku ochrany osobních údajů.

Kde nás můžete kontaktovat

V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kdykoliv kontaktovat na e-mailu dpo@sportisimo.cz

Více o zpracování osobních údajů, vašich právech či komunikaci s Úřadem pro ochranu osobních údajů se dočtete v sekci Ochrana osobních údajů.

 

 

Nenašli jste odpověď na svůj dotaz nebo řešíte jiný problém?

Kontaktujte nás přes formulář níže.

Kontaktní formulář

+
* Povinné údaje

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.