Tisíc věcí na zkoušení v kabince? Zkuste to pohodlně s dvojníkem

Daniel Černý

1.4.2023 • 2 min čtení ▸ 3 min videa

Apríl není nutně jen o tom, že vymyslíte epickou nachytávku a někoho jen tak pro radost napálíte. Ve Sportisimu jsme letos 1. duben pojali jako aprílové zasnění nad tím, jak by se dal ulehčit nákup v našich obchodech. 

Přijít na prodejnu, rychle si naskenovat svou postavu a pak už se jen posadit do křesla a nechat se opečovávat. To zní jako dobrý plán, jak si zpříjemnit nákupy, ne?

Cesta k nalezení ideálního outfitu může být trnitá. Přiznejte se, koho nebaví v obchodech zkoušet haldu oblečení, dokud není konečně spokojený s výsledkem? Nakolik by se vám nakupování ulehčilo, kdyby si všechny ty věci vyzkoušel někdo za vás… někdo, kdo je vám hodně podobný? Skoro jako by vám z oka vypadl! Jako dvojče, které jste (možná) nikdy neměli.  

Zasněte se s námi, jaké by bylo zkoušení s dvojníkem. Je to jen sen, nebo brzká realita?

Funkční kabinky máte? A můžu je vidět?

Ovšem tím nechceme říct, že se na aprílové nachytávky má úplně zapomínat! Pojďte se ještě podívat na naše dílo z minulého roku, kdy jsme představili revoluční novinku v nakupování ve Sportisimo prodejnách. 

Funkční kabinky simulující různé rozmary počasí, které vás mohou potkat v přírodě. Vybíráte u nás outdoorovou bundu na hory? Není problém, stačí vejít do kabinky a spustit program deště a větru, abyste pořádně otestovali vodní sloupec. Chcete nové kalhoty na jaro? Otestujte je v aprílovém počasí se střídajícím se sluníčkem, deštěm i mokrým sněhem.  

Video jsme pojali trošku jinak, zkrátka jsme se snažili o fiktivní realitu se vším všudy. Takže nechybí ani vyjádření spokojených zákazníků a vedení Sportisima. Mrkněte na výsledek.

Líbil se článek?

Daniel Černý

Šéfredaktor blogu Sportisima, aktivní i pasivní sportovec, florbalista