Loap: Provede vás městy i po vrcholcích hor

Redakce Sportisimo

7.4.2024 • 4 min čtení

Aktivní dovolená na horách, která bude z části i ve městě. To je přesně situace, ve které vám značka Loap dokonale pomůže. Nepromokavé outdoorové kalhoty na turistiku, nebo stylové a pohodlné bundy na večerní procházku. S nabídkou Loap se vybavíte do města i do přírody. 

Znáte to, po příjezdu na dovolenou si hodíte zavazadla na pokoj a hned utíkáte na krátkou vycházku po okolí. Zjistíte, kam byste mohli na večeři, kde najdete zábavu pro vaše děti, jakou navštívíte hospůdku... A následující ráno vyrazíte rovnou na vrcholky hor, na které jste se tak těšili.  

Všude ticho, jen vy, vaše rodina a zasloužený klid. Po celém dni pohybu po turistických stezkách se opět ocitnete v civilizovaném prostředí a razíte si cestu přímo za nosem do nejbližší restaurace, kterou jste si vybrali už včera. Loap má ve své kolekci širokou nabídku produktů, pro všechny zmiňované situace. 

Při vývoji každé kolekce přemýšlíme nad tím, jak našemu zákazníkovi nabídnout na jedné straně aktuální módní trendy na našich městských produktech a na straně druhé moderní funkční technologie, komfort a spolehlivost na outdoorových produktech určených i pro náročnější prostředí.

Je to moderní a osobitá značka, pod jejíž záštitou tým návrhářů a technologů přivádí na trh kvalitní, designově atraktivní módní oblečení a outdoorové vybavení spolehlivě plnící svou funkci. Jde s dobou a aktuálními trendy, zároveň se však odkazuje na svoji tradici, kterou si vybudovala v průběhu své třicetileté existence. 

Značka Loap v kostce:

  • založena v roce 1993 
  • městská stylová móda a funkční outdoorové oblečení a vybavení 
  • bundy, kalhoty, trička, šaty, kraťasy, legíny, boty, batohy, tašky, spacáky, stany 
  • pro dospělé a děti 
  • víc než 1700 produktů.

Oblečení, boty a jiné vybavení seženete v kvalitním provedení, z příjemných a odolných materiálů pro co nejvyšší míru komfortu. Spolu s kvalitním materiálem je kladený důraz i na praktičnost produktů. Musí být pěkné pro oko, ale využitelné i v reálném prostředí. 

Kde vznikají produkty Loap? 

Veškerou výbavu Loap, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Praze  

Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny.   

„Při vývoji každé kolekce přemýšlíme nad tím, jak našemu zákazníkovi nabídnout na jedné straně aktuální módní trendy na našich městských produktech a na straně druhé moderní funkční technologie, komfort a spolehlivost na outdoorových produktech určených i pro náročnější prostředí. Chceme tak svojí nabídkou uspokojit potřeby aktivních lidí, pohybujících se ve městě i na horách. Vystihuje to i náš slogan: Z města na vrcholky hor,“ přidává svůj osobní komentář jednatel značky Martin Beseda. 

Společnost se v roce 2023 rozhodla ke změně designu loga. „Hlavním důvodem byla hlavně jeho nečitelnost. V roce 2023 jsme nechali vytvořit novou verzi. Původní logo se jevilo jako přežité, neatraktivní, nepraktické a neodpovídající trendům 21. století. Vnímali jsme, že logo narazilo na své limity a nebylo kompatibilní se směrováním značky. S ohledem na zavedený brand, který je dlouhodobě v povědomí klientů, je nové logo navržené tak, abychom zachovali vizuální kontinuitu,“ doplnil Martin Beseda.

Loap – oblečení 

Široká nabídka oblečení, ze které si vyberete produkty jak do města, tak i na výlety do přírody. 

  • Trička, tílka Loap vyrábíme v mnoha střizích, aby si každý vybral ten svůj. 
  • Mikiny Loap seženete pro dospělé i děti. V nabídce najdete klasické mikiny na zip, technologicky propracovanější na sport a prodloužené mikiny pro dámy.  
  • Bundy Loap vás oslní svou kvalitou a propracováním. Svoji bundu si zde vyberou také outdooroví nadšenci, ale třeba i lyžaři. 
  • Kalhoty a legíny Loap jsou připravené vstříc nástrahám přírody. V sortimentu najdete modely s různými vodními sloupci až do 15 000 mm nebo také věci pro fitness. 
  • Šaty, sukně Loap Jsou pohodlné a lehké. Ideální kousky do letních dnů. 

Ukázat vše z oblečení Loap 

Loap – obuv 

Vyřaďte své staré botky z poličky a nahraďte je botami Loap, které seženete na všechna roční období. 

  • Vycházkové boty Loap vám parádně poslouží na procházky po městě. 
  • Trekové boty Loap s oporou kotníku a hrubou podrážkou vás ochrání před nepředvídatelným terénem.  
  • Zimní boty Loap najdete v různých designech pro dospělé i děti. 
  • Sandály Loap nejvíce užijete v horkých dnech, kdy potřebujete, aby vám nohy dýchaly. 

Ukázat všechny boty Loap

Loap – vybavení 

Vybavení na kempování, které vám zajistí velkou míru komfortu. Každý z nás dá přednost teplému spacáku, nafukovací karimatce a prostornému stanu, než aby drkotal zuby a na zádech měl otlačené šišky nebo větvičky. 

  • Batohy a krosny Loap se vám budou hodit na kratší výlet, ale i třeba na delší túru. K dostání jsou od 15 l do 65 l. 
  • Spacáky Loap vyrábíme v lehčích i zateplenějších variantách.  
  • Nafukovací karimatky Loap nejsou nutnou výbavou, ale kdo chce mít pohodlný spánek i pod stanem, ten by je měl určitě vyzkoušet. 
  • Stany Loap do kempu i na pláž. Vybavte se do kempu propracovaným, uzavřeným stanem a na letní dovolenou plážovým přístřeškem. 

Ukázat více doplňků Loap 

Vyrazte na dovolenou v plné parádě a se značkou Loap. Outdoorové oblečení a vybavení najdete i u dalších značek z naší dílny – Crossroad nebo Klimatex. 

Ukázat vše od Loap  

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků