Crossroad: Outdoorová výbava, se kterou se v lese neztratíte

Redakce Sportisimo

24.2.2024 • 3 min čtení

Ve Sportisimu fandíme všem, kteří chtějí trávit volný čas v lese, na výletě... prostě v přírodě na čerstvém vzduchu. Značka Crossroad z naší dílny nabízí kvalitní outdoorovou výbavu za super cenu. 

Chodíte na pěší túry po horách? Potřebujete pro děti odolné boty na výlety v přírodě? Když je krásné léto, nemůžete se dočkat, až vyrazíte pod stan a opečete si nad ohněm voňavé špekáčky? Všechny tyto radosti a ještě mnohem víc zažijete s výbavou od naší značky Crossroad, na kterou se můžete spolehnout. 

Značka Crossroad v kostce:

  • založena v roce 2009 
  • zaměřuje se na outdoorovou a campingovou výbavu 
  • boty, stany, spacáky, hole, nádobí nebo batohy 
  • určena pro rodiny i středně pokročilé horaly 
  • kvalita za super cenu 

Přírodu milujeme stejně jako vy. „Do naší značky Crossroad vkládáme vlastní vášeň pro outdoorové aktivity a zároveň vycházíme z potřeb našich zákazníků,“ říká Michael Dohnálek, garant privátních značek ve Sportisimu. „Naším cílem je, aby si u nás vybral kvalitní výbavu do přírody za super cenu úplně každý – od malých dětí, přes zkušené turisty, až po seniory.“ Zkrátka s výbavou Crossroad se budete cítit skvěle i v dešti, chladu a zimě. 

Kde výbava Crossroad vzniká? 

Veškerou výbavu Crossroad, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy. 

Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny. 

Do naší značky Crossroad vkládáme vlastní vášeň pro outdoorové aktivity a zároveň vycházíme z potřeb našich zákazníků. Naším cílem je, aby si u nás vybral kvalitní výbavu do přírody za super cenu úplně každý.

Všechny kolekce Crossroad sledují aktuální globální i lokální trendy, aby maximálně vyhovovaly vašim potřebám. Inspirací z pohledu designu i nesporné kvality jsou pro nás především tyto outdoorové značky – Columbia, Salomon, Deuter, Ospray nebo Marmot. 

Crossroad – stany, spacáky, batohy 

Pokud sháníte outdoorovou nebo campingovou výbavu za férové ceny, s výbavou z dílny Sportisima nesáhnete vedle. 

  • Stany Crossroad nabízíme v několika velikostech a úrovních. Z naší široké nabídky si vybere jednotlivec i celé rodiny s dětmi. 
  • Spacáky Crossroad využijete v různých ročních obdobích. Můžete si vybrat z letních, zimních nebo třísezónních. 
  • Nádobí na camping Crossroad zahrnuje odolné ešusy, misky nebo příbory, které vám vydrží řadu let. 
  • Batohy Crossroad u nás najdete v různých objemech – od malých praktických batůžků, až po velké turistické krosny. 

Ukázat stany CrossroadUkázat spacáky CrossroadUkázat batohy Crossroad 

Crossroad – obuv

V terénu je důležitá pořádná podrážka a pevná konstrukce boty. Vyberte si z pánských, dámských nebo dětských outdoorových bot. V jak náročném terénu se budete pohybovat? 

Ukázat dětské boty CrossroadUkázat pánské boty CrossroadUkázat dámské boty Crossroad

Crossroad – pomůcky a doplňky 

Naše outdoorová značka Crossroad nabízí nejen obuv a campingovou výbavu, ale i spoustu dalších praktických doplňků do přírody. 

  • Čelovky a svítilny Crossroad vám přijdou vhod při stanování, večerní túře a při dalších příležitostech. Vybrat si můžete ze světel s různým výkonem, s nabíjením na USB-C a s různými designy. 
  • Karimatky Crossroad využijete pod spacák ve stanu i pod širákem, ale i při fitness. V naší nabídce najdete různé úrovně pěnových i nafukovací. 
  • Trekové hole Crossroad pomáhají k zapojení celého těla při chůzi. Zároveň slouží jako opora, když se pohybujete v náročnějším terénu. 

Ukázat trekové hole CrossroadUkázat karimatky CrossroadUkázat čelovky Crossroad

Přejeme vám spoustu krásných okamžiků v přírodě s vašimi nejbližšími a s výbavou Crossroad! Outdoorové oblečení a další výbavu najdete taky u našich značek Klimatex nebo Loap. 

Vše od Crossroad

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků