Aquos: Plavky, brýle, šnorchly – vše na bazén i letní dovču

Redakce Sportisimo

3.4.2024 • 3 min čtení

Čeká vás pohodová dovča u průzračného moře s jemně písčitou pláží okolo? Nebo vyrážíte třeba o víkendu na Mácháč? Není důležité kam přesně jedete, ale že tam bude voda a zábava. Se značkou Aquos se vybavíte do bazénu, k moři, ale i k nedalekému rybníku. 

Kde to cachtá, tam je Aquos. Značka pochází z naší dílny a zaměřuje se především na vodní sporty. Jestli sháníte plavky, brýle, šnorchly, ručníky, boty do vody a jiné doplňky, není problém. Stačí se podívat do nabídky a vybavíte s na letní dovču během mrknutí oka.  

Nezapomínáme ani na oblíbenou klasiku, která k vodě zkrátka patří. V sortimentu najdete i univerzální paddleboardy ve dvou variantách. 

Značka Aquos v kostce: 

  • založena v roce 2020 
  • v nabídce najdete oblečení a doplňky na vodní sporty 
  • plavky, ručníky, brýle, šnorchly, ploutve, koupací čepice, paddleboardy, boty do vody 
  • pro dospělé i děti 
  • víc jak 250 produktů. 

Mít kvalitní plavky, které přežijí více než jednu sezónu u moře, chce každý z nás. U značky Aquos seženete pánské, dámské i dětské plavky v nejrůznějších provedeních a za super ceny.  

Naším cílem je přinášet rodinám radost z vodních sportů. Vybavit je k moři nebo bazénu kvalitními produkty, které jim vydrží. Nabídku udržujeme pestrou s důrazem na dětský sortiment.

Vedle oblečení do vody byste neměli podceňovat ani nutné doplňky, bez kterých to není „vončo“. Do základní výbavy si určitě pořiďte správně padnoucí brýle, šnorchl, ploutve a popřípadě paddleboard.  

Kde vznikají produkty Aquos? 

Veškerou výbavu Aquos, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy.   

Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny.   

„Naším cílem je přinášet rodinám radost z vodních sportů. Vybavit je k moři nebo bazénu kvalitními produkty, které jim vydrží. Nabídku udržujeme pestrou s důrazem na dětský sortiment. Děti tráví ve vodě více času než dospělí, objevují podvodní krajinu, potápí se a skotačí. Proto potřebují širší sortiment, aby si mohly čas u vody pořádně užít,“ přidává svůj pohled garant privátních značek Michael Dohnálek. 

Aquos je ideálním parťákem pro všechny vodomily, kteří se nemohou dočkat letní cachtací sezóny!  

Aquos – oblečení a boty do vody 

Vyberte si dámské, pánské nebo dětské plavky, k tomu boty do vody a namiřte si to rovnou k vodě. A hlavně nezapomeňte osušku! Ať neklepete po vylezení z vody kosu. 

  • Plavky Aquos seženete v různých střizích, takže si vybere opravdu kdokoliv. 
  • Koupací čepice Aquos využijete třeba do vnitřních bazénů pro pohodlnější plavání. 
  • Osušky Aquos jsou nepostradatelnou součástí plavecké výbavy. Všechny osušky vyrábíme z rychleschnoucího materiálu. 
  • Boty do vody Aquos se vám budou hodit především na venkovní plavání u moře nebo rybníku. 

Ukázat vše z oblečení do vody Aquos

Aquos – doplňky do vody 

Jak už jsme zmiňovali, sortiment doplňků se snažíme ladit s prioritami dětí, které nejvíc touží po pořádném vyblbnutí a objevování vodních zákoutí. 

Ukázat vše z doplňků Aquos 

Objevte příběh i dalších značek, které pochází z naší dílny. Podívejte se třeba na volnočasovou značku Reaper, outdoorový Crossroad, fitness Fitforce nebo inlinový Zealot.

Ukázat vše od Aquos

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků