Fitforce: Dát si do těla, je s touhle značkou brnkačka

Redakce Sportisimo

12.3.2024 • 3 min čtení

Hoďte na sebe sportovní legíny, tričko, kraťasy nebo cokoliv, v čem se vám dobře cvičí a zažijte pořádnou nálož endorfinů. Od naší značky Fitforce seženete nejen sportovní oblečení, ale také fitness pomůcky, které přidají vašemu tréninku pár levelů navíc. 

Sehnat fitness vybavení, aby bylo kvalitní a za přijatelnou cenu není otázka pár minut. Někdy musíte oběhnout několik obchodů, abyste dostali opravdu něco, co vyhovuje všem vašim požadavkům.  

Nikdo si nekoupí věc, která je za dobrou cenu, technicky dobře zpracovaná, kvalitní, ale designově z minulého století. Samozřejmě jedno z přání je, aby vaše nové kousky vypadaly trošku k světu, tak jako od Fitforce. 

Značka Fitforce v kostce: 

  • založena v roce 2009 
  • v jejím sortimentu najdete sportovní oblečení, obuv a výbavu na fitness a jógu – trička, podprsenky, kraťasy, legíny, činky, podložky, závaží 
  • vybavení na bojové sporty – rukavice, pytle, bandáže 
  • určena pro ženy a muže 
  • funkční materiály, kvalitní zpracování, dostupné ceny 
  • víc než 350 produktů. 

Zvednout víc než minulý měsíc, vyřídit si to s boxovacím pytlem, naučit se novou jógovou pozici. Ve sportovním světě jste každým tréninkem dál a dál... A co je na tom nejlepší? Tahle cesta nikdy nekončí.  

Nabídku Fitforce se snažíme tvořit co nejkomplexnější a doplňovat ji o nové produkty. Největší část ukusují fitness pomůcky, které tvoří základ tréninku. Dále v nabídce najdete širokou škálu oblečení pro ženy a muže. 

Na svoje tréninky ale budete potřebovat spolehlivého „Gym Buddyho“, který vás bude motivovat, když nebude váš den. Fitforce bude váš parťák, ať půjdete kamkoliv. Propojte svůj životní styl se značkou, která vám rozumí. 

Kde vznikají produkty Fitforce? 

Návrhy, výběr materiálů a celkový vývoj sortimentu Fitforce se odehrává v České republice, konkrétně ve vývojovém oddělení Sportisimo v Rudné u Prahy. 

Následná výroba probíhá z části v ČR, ale převážně u výrobních partnerů v Asii, kteří zajistí efektivní a kvalitní zpracování. Je pro nás důležité, aby výrobce dodržoval profesionální standardy ve výrobě a pečlivě dbal o kvalitu, jakož i striktní normy a standardy platné pro prodej v Evropské unii, doplňuje garant privátních značek Michael Dohnálek.  

Nabídku Fitforce se snažíme tvořit co nejkomplexnější a doplňovat ji o nové produkty. Největší část ukusují fitness pomůcky, které tvoří základ tréninku. Dále v nabídce najdete širokou škálu oblečení pro ženy a muže.  

Po vzoru světových značek držíme krok s aktuálními trendy, reagujeme na technologické pokroky a snažíme se vám přinášet kvalitu za příznivou cenu. Protože věříme, že sportovat by měl mít možnost každý. Ať už doma, ve fitku, v ringu nebo venku, protáhnout si tělo a načerpat novou vlnu endorfinů je sakra důležité. 

Fitforce – oblečení a boty 

Nejvyšší prioritu klademe na pohodlí materiálů, abyste se mohli při své aktivitě soustředit na 100% výkon. Protože to poslední, co chce člověk řešit, je škrtící tričko kolem podpaží, sjíždějící legíny nebo zařezávající se kraťasy. 

  • Kraťasy Fitforce jsou ideální na jakoukoliv aktivitu. V dámské nabídce najdete přiléhavé i volnější modely. 
  • Trička Fitforce seženete převážně v tlumených barvách, abyste je mohli s čímkoliv bez problému zkombinovat. 
  • Sportovní podprsenky Fitforce jsou pro dámy nepostradatelnou výbavou. Vyberte si tu svoji, která vám nejvíc padne do oka. 
  • Boty Fitforce využijete nejvíc při posilování. EVA podešev dobře tlumí nárazy a svršek je z prodyšné síťoviny, která odvádí přebytečné teplo. 

Ukázat dámské oblečení FitforceUkázat pánské oblečení Fitforce 

Fitforce – pomůcky 

Bez pomůcek není pořádný trénink! I když není to tak úplně pravda... S vlastní vahou se dá rovněž odjet trénink na plný pecky. Pomůcky ale dělají trénink zábavnější, zvednou vaši motivaci a zapojí jiné svalstvo. Tak se na nějaké mrkněte. 

Ukázat další pomůcky Fitforce

Fitforce – doplňky 

Doplňky jsou sice jenom doplňky, ale bez některých si jen těžko umíme představit namáhavou aktivitu. Třeba takový shaker využijete jak na vodu, tak na rozmíchání proteinu. Bederní pás vám zase zpevní záda, takže budete moct snáz provádět cviky správnou technikou. 

Parádně odjetý trénink vyléčil už kdejakou špatnou náladu. Vyplavte se zebe endorfiny a propadněte jejich kouzlu. Sport je životní styl, který vás chytne a nepustí. Je to holt láska do konce života.  
Na další sportovní aktivity se můžete vybavit i u jiných značek z naší dílny, například u Klimatex, Loap nebo u lifestylové značky Arcore. 

Ukázat vše od Fitforce

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků