Lewro: Poznejte značku nabitou dětskou radostí

Redakce Sportisimo

17.2.2024 • 3 min čtení

Obléknout děti na výlet, sportovní akci nebo jen tak ven může být někdy pěkný oříšek. Pro takové případy tu je značka Lewro, která pochází z dílny Sportisima. S její pomocí vybavíte děti od 4 do 15 let během chviličky.  

Už vás nebaví shánět oblečení pro své děti na deseti různých místech, když z něj za chvíli vyrostou? Vyzkoušejte značku Lewro, se kterou obléknete holky i kluky na všechny jejich aktivity za výhodné ceny. 

Vyrážíte na prázdninový výlet? Chystáte se na delší procházku po městě? Široká nabídka dětských bot, oblečení a doplňků čeká, až si z ní vyberete.  

Značka Lewro v kostce:

  • založena v roce 2002 
  • zaměřuje se na dětské sportovní, ale i volnočasové oblečení, obuv a doplňky 
  • trička, kraťasy, tepláky, bundy, šaty, čepice, boty nebo batohy 
  • určena pro děti od 4 do 15 let 
  • módní i technické zpracování 
  • výborný poměr cena/kvalita 
  • víc jak 500 produktů 

Obléknout děti není vždy ten nejjednodušší úkol, jak se může na první pohled zdát. Při nákupu hraje velkou roli preference rodičů a samotných dětí, které kladou důraz především na vizuální zpracování.  

„Značku Lewro se snažíme vyvíjet tak, aby se zavděčila dětem, ale i dospělým. Proto se snažíme reagovat na módní trendy ve světě i v Česku. Ruku v ruce s designem klademe důraz také na technické zpracování, funkčnost a pohodlný materiál.“ Dle slov našeho garanta privátních značek Michaela Dohnálka je Lewro parádním kompromisem pro děti a rodiče. 

Kde vznikají produkty Lewro? 

Návrhy, výběr materiálů a kompletní vývoj sortimentu Lewro se odehrává v České republice, konkrétně ve vývojovém oddělení Sportisima v Rudné u Prahy. 

Značku Lewro se snažíme vyvíjet tak, aby se zavděčila dětem, ale i dospělým. Ruku v ruce s designem klademe důraz také na technické zpracování, funkčnost a pohodlný materiál.

Následná výroba probíhá u partnerů v Asii, kteří zajistí efektivní a kvalitní zpracování. „Je pro nás extrémně důležité, aby výrobce dodržoval profesionální standardy ve výrobě, pečlivě dbal o kvalitu a dodržoval striktní normy a standardy platné pro prodej v Evropské unii. Speciálně u dětského sortimentu,“ shrnul Michael Dohnálek nejdůležitější atributy vzájemné spolupráce. 

Všechny produkty Lewro se snažíme vyvíjet s ohledem na požadavky zákazníků, módní trendy a technické detaily, jako jsou třeba reflexní prvky, regulační systémy nebo pružné lemy. Každý kousek v sobě skrývá mnoho úsilí, které zažehne dětskou radost. Ta také tvoří naše nadšení, proč v tom pokračujeme s plným nasazením dál.  

Lewro – oblečení 

Pokud sháníte pohodlné oblečení pro vaše neposedy, je tohle značka přímo pro ně. V široké nabídce najdete ideální kousky pro kluky i holky až do 15 let. 

  • Tepláky a kalhoty Lewro se hodí na doma, do přírody nebo na sportovní aktivity. 
  • Trička Lewro se budou vašim dětem líbit. V nabídce najdete kromě triček s krátkým a dlouhým rukávem třeba také košile a tílka. 
  • Šaty a sukně Lewro jsou přímo stvořené pro vaše malé slečny. Vyberte jim slušivý kousek, se kterým budou dělat parádu. 
  • Bundy Lewro jsou stylové, pohodlné, ale hlavně teplé! O to přeci jde. 
  • Sportovní výbava pro všechny děti, které milují pohyb. Mrkněte se do nabídky a pořiďte jim něco pěkného. 

Ukázat trička LewroUkázat kalhoty LewroUkázat sportovní oblečení Lewro 

Lewro – obuv  

Dětskou obuv Lewro nabízíme spíše v zimních variantách s pořádným zateplením, aby poskytla důkladnou ochranu před mrazem. V sortimentu vyberete boty převážně pro menší prcky, velikostní rozpětí se zde pohybuje od 20 EU do 35 EU. 

Ukázat boty Lewro

Lewro – doplňky 

  • Batohy Lewro jsou ideálním parťákem na výlet do přírody. Podívejte se třeba na batůžek DIXIE 9, který vypadá jako medvídek. Děcka ho budou nosit s nadšením! 
  • Opasky Lewro nesmí chybět v žádné skříni, to dá rozum. Hezky drží a najdete je v různých barevných kombinacích. S regulační sponou se lehce manipuluje, takže to s přehledem zvládne kdokoliv. 
  • Rukavice Lewro na zimní dobrodružství. Vyberte z nabídky palčáky nebo prstovky. 
  • Čepice a kšiltovky Lewro Vyzbrojte své děti na zimní nebo letní dovču. Kšiltovka nesmí chybět v létě, kdy praží sluníčko na plný pecky a teplá čepka zase v zimě, kdy by jim mohla omrznout ouška. 

Ukázat batohy LewroUkázat čepice LewroUkázat rukavice a šátky

Vyrazte se svými dětmi na výlet do přírody nebo se projděte po městě a nezapomeňte je na všechny vaše toulky vybavit u značky Lewro. Nebo se podívejte i na jiné oblíbené značky, jako jsou Kensis, Loap a Lotto.

Ukázat vše od Lewro 

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků