Reaper: Stylové oblečení, boty a doplňky nejen pro mladé

Redakce Sportisimo

28.2.2024 • 3 min čtení

Chcete pohodlné oblečení za super cenu, které zároveň vypadá stylově? A co k tomu třeba ještě boty, bágl, skateboard nebo snowboard? Značka Reaper z naší dílny nabízí kvalitní výbavu na každodenní nošení i sport. 

Každý chce vypadat dobře. Ať už jdete jen tak ven s kamarády, na výlet s rodinou nebo na hory. Značka Reaper je tady pro všechny pohodáře a nabízí jim trendy trika, kraťasy, kalhoty, mikiny nebo bundy. Díky svému zaměření na lifestylovou módu najdete v její nabídce velký výběr kšiltovek, slunečních brýlí, batohů a dámských tašek. Výjimkou není kompletní výbava do skateparku nebo snowparku. 

Značka Reaper v kostce:

  • založena v roce 2008 
  • zaměřuje se na stylové oblečení, obuv a sportovní výbavu 
  • trička, mikiny, kraťasy, kalhoty, batohy, tašky a další doplňky 
  • určena pro mladé muže a ženy 
  • kvalita za super cenu 

„Ve Sportisimu dobře víme, že naši mladí zákazníci potřebují oblečení za dobrou cenu, ve kterém se budou cítit pohodlně a které zároveň odpovídá světovým trendům. Aby si ho mohli vzít klidně v pátek večer do města,“ říká o lifestylové značce Reaper Michael Dohnálek, garant privátních značek ve Sportisimu. „Ale nejde jenom o stylové oblečení. Značka Reaper nabízí taky boty, doplňky a sportovní výbavu. Zejména u kšiltovek, skateboardů nebo snowboardové výbavy jde vidět silný vliv skejtové komunity na tuto značku,“ dodává. 

Kde výbava Reaper vzniká? 

Veškerou výbavu Reaper, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy. 

Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny. 

Ve Sportisimu dobře víme, že naši mladí zákazníci potřebují oblečení za dobrou cenu, ve kterém se budou cítit pohodlně a které zároveň odpovídá světovým trendům. Aby si ho mohli vzít klidně v pátek večer do města.

Všechny kolekce Reaper sledují aktuální globální i lokální trendy, aby maximálně vyhovovaly vašim potřebám. Inspirací z pohledu designu i nesporné kvality jsou pro nás především tyto značky – O´Neill, Quiksilver, Burton, Vans nebo Roxy. 

Reaper – stylové oblečení 

Pokud sháníte stylové oblečení za férové ceny, s výbavou z dílny Sportisima nesáhnete vedle. 

Ukázat pánské oblečení ReaperUkázat dámské oblečení ReaperUkázat doplňky Reaper 

Reaper – obuv 

Stylové tenisky, žabky k vodě, ale i pevné boty na zimu. Vyberte si z pánských, dámských nebo dětských bot Reaper. 

Ukázat pánské boty ReaperUkázat dámské boty Reaper

Reaper – doplňky a sportovní výbava 

Naše značka pro mladé Reaper nabízí nejen oblečení a obuv, ale i stylové čepice, brýle nebo výbavu na zimní sporty. 

Ukázat batohy a tašky Reaper Ukázat výbavu na lyže a SNB Reaper Ukázat skateboardy a longboardy Reaper

Přejeme vám spoustu zábavy s výbavou Reaper – ať už si budete užívat volný čas o samotě, s partou přátel, nebo s rodinou! Spíše sportovnější oblečení hledejte u naší značky Arcore, dětskou výbavu pak nabízí naše značka Lewro. 

Ukázat vše od Reaper

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků