Willard: Cool volnočasová móda pro všechny

Redakce Sportisimo

7.2.2024 • 3 min čtení

Už máte doma nějaký kousek od naší značky Willard? V jejím sortimentu seženete oblečení, boty a doplňky pro velké i malé. Stačí jenom zabrouzdat chvilku v nabídce a vybavíte celou svoji rodinu na procházku městem, ale i na lehčí výlet přírodou. 

Nahlédněte za oponu značky Willard a zjistěte, co se děje v zákulisí. Spousta lidí nakupuje bezhlavě nejrůznější produkty, aniž by tušili, odkud jejich oblíbená firma pochází nebo kde své produkty vyrábí. Proto jsme se rozhodli s vámi sdílet příběhy našich značek, abyste přesně věděli, co se za jakou značkou skrývá. 

Značka Willard v kostce: 

  • založena v roce 2009 
  • v nabídce najdete oblečení, boty a doplňky do města, ale i na výlet  
  • bundy, kalhoty, trička, šaty, kraťasy, kšiltovky, boty, batohy, tašky 
  • pro dospělé i děti 
  • pohodlná, praktická a za dobrou cenu 
  • víc než 700 produktů. 

Nadčasovost a praktičnost. Někdo se nechce honit za střídajícími se trendy, které stejně jak se rychle objeví, tak zase rychle zmizí. Někteří dávají přednost nadčasovým kouskům, u kterých cítí trvalou jistotu.  

Uvědomujeme si, že móda v sobě integruje široké spektrum nejrůznějších stylů, ze kterých je leckdy těžké vybírat. Proto se snažíme značku Willard držet v nadčasových designech, aby byla přístupná pro co nejvíce zákazníků.

Značka Willard vyniká svým střídmým a jednoduchým designem, díky němuž se budete cítit dobře a sví. A to je pro nás to nejdůležitější. 

Kde vznikají produkty Willard? 

Veškerou výbavu Willard, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy.   

Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny.   

„Uvědomujeme si, že móda v sobě integruje široké spektrum nejrůznějších stylů, ze kterých je leckdy těžké vybírat. Proto se snažíme značku Willard držet v nadčasových designech, aby byla přístupná pro co nejvíce zákazníků. Díky kvalitní výrobě a využívání pohodlných materiálů, se kousky Willard stávají stavebními kameny mnohých šatníků,“ přidává svůj komentář garant privátních značek Michael Dohnálek.  

Willard – oblečení 

Ze širokého sortimentu oblečení si vyberete oblečení do práce, na doma, výlet, nebo na posezení s přáteli. 

  • Trička Willard cílí především na pohodlnost, abyste se po celý den cítili komfortně. 
  • Mikiny Willard užijete na domácí pohodičku, ale i na výletě s rodinou. Podívejte se třeba na modely z pleteného fleecu. 
  • Bundy Willard vás nenechají venku mrznout. V nabídce najdete bundy na zimu, podzim i varianty na přechodné období. 
  • Kalhoty a tepláky Willard využijete především doma. Ovšem v sortimentu seženete i kalhoty na sportovní aktivity, jako jsou lyžování a turistika. 
  • Šaty a sukně Willard zpestří šatník každé dámě. Máte doma šaty, které byste chtěli nosit každý den? Tyhle šaty VANIE vás dostanou svou pohodlností. Stačí si k nim vzít kecky a outfit máte na světě.

Ukázat vše z oblečení Willard 

Willard – obuv 

Obujte sebe i své děti na každodenní lítání po městě. Se značkou Willard to zvládnete za pár minut. 

  • Vycházkové boty Willard bezpečně obují vás i vaše malé špunty. U dětských bot najdete klasické šněrování i zapínání na suchý zip. 
  • Zimní boty Willard by vám neměly chybět v zimní výbavě na hory. Jsou zateplené a ochrání nohy před mrazem. 
  • Pantofle Willard do školy i do práce. Klasické volnočasové pantofle, které využijete snad kdekoliv. 

Ukázat všechny boty Willard 

Willard – doplňky 

Praktické batohy, cestovní tašky, kufry, čepice, kšiltovky, čelenky a další doplňky čekají na vás, až si z nich vyberete. 

  • Batohy Willard se hodí do školky, školy i do práce. Seženete je v rozmezí od 7 do 35 litrů. 
  • Cestovní tašky Willard využijete na letní dovču. Milovníci kufrů ale nemusí zoufat, ty v nabídce najdete také. 
  • Čepice a kšiltovky potřebujete v průběhu roku jako sůl. Na léto si vyberte pěknou kšiltovku a na zimu zase čepku, která vám zahřeje uši. 
  • Rukavice a šátky na lyže a běžné nošení. Nepotřebujete je obměnit? 

Ukázat více doplňků Willard  

Vyzkoušejte Willard, městskou značku s kouskem sportovní duše. Nebo zabruste do nabídky jiných značek z naší dílny. Volnočasové vybavení seženete u Reaper a Loap. Sportovní kousky pak u Klimatex, Fitforce nebo Arcore. 

Ukázat vše od Willard

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků