Šťastné a sportovní, naši čtenáři!

Daniel Černý

23.12.2022 • 2 min čtení

Blíží se konec roku a za Sportisimo blog vám přejeme, abyste si dosyta užili vánoční svátky a pod stromečkem našli alespoň jeden sportovní dáreček. A po svátcích? To už se zase společně vrhneme do sportování a zdravého pohybu.

Po několika letech, kdy sportovní akce a aktivity byly hodně omezené covidovou pandemií, jsme se všichni v roce 2022 snažili dostat naplno zpátky do běžného režimu a také ke sportování, na které jsme byli zvyklí.  

Ve Sportisimu jsme za to šťastní, protože naší velkou motivací je rozšiřovat pozitivní přístup ke sportu a pohybu úplně pro všechny. Znáte tu příjemnou únavu, která se dostaví po sportovním tréninku nebo zápasu. Nebo “otravu čerstvým vzduchem”, když se vrátíte z celodenního rodinného výletu v přírodě… Právě proto to děláme.

Svou roli hraje i Sportisimo blog, který právě čtete. V něm vám chceme stále nabízet důležité informace, které využijete například při výběru sportovního náčiní, oblečení a podobně, ale vedle toho přinášíme i tipy na výlety, aktivity s dětmi, zajímavosti a hromadu dalšího obsahu včetně videí.

Věříme, že vás náplň blogu baví a i v novém roce se jej budeme snažit stále posouvat na vyšší úroveň, abychom vždy dokázali nabídnout kvalitní obsah a zábavu pánům i dámám, klukům i holkám, maminkám a tátům, babičkám i dědečkům, zkrátka všem, které oslovuje naše motto “Život v pohybu”.

Teď už nezbývá nic jiného, než vám popřát pěkné svátky, pohodu a klid s rodinou, no a pak už se zase můžeme začít hojně potkávat na startovních čárách závodů, při prvním buly nebo výkopu utkání, na kurtech, u turistických značek, v běžkařských stopách či na sjezdovkách, před prvním servisem zápasu, při šlapání do pedálů nebo třeba v bazénech.

Tak krásné Vánoce a hodně (nejen sportovních) úspěchů v novém roce.

Líbil se článek?

Daniel Černý

Šéfredaktor blogu Sportisima, aktivní i pasivní sportovec, florbalista