Tregare: Vsaďte s námi na kouzlo raketových sportů

Redakce Sportisimo

15.3.2024 • 3 min čtení

Tenis, squash, badminton, stolní tenis – to je čtveřice raketových sportů, kterým se věnujeme přes naši značku Tregare. S raketami, míčky a další výbavou z dílny Sportisima budou spokojení všichni začátečníci i pokročilí hráči. 

Uvažujete, že se dáte na nějaký raketový sport, ale ještě nemáte vůbec žádnou výbavu? Díky super cenám u výbavy Tregare si můžete pořídit vše potřebné, aniž byste se na tom finančně vyšťavili.  

Víme, že raketové sporty dokážou nabídnout spoustu zábavy, takže se snažíme, aby byly dostupné úplně pro každého. 

Značka Tregare v kostce 

  • založena v roce 2007 
  • zaměřuje se na raketové sporty 
  • rakety, míčky, tašky a doplňky 
  • určena pro začátečníky a pokročilé 
  • kvalita za super cenu 

Jednou, dvakrát si můžete půjčit raketu od kamaráda nebo z půjčovny, ale když se chcete zlepšovat, chce to mít svoje vybavení, na které jste zvyklí. „Značkou Tregare, respektive výbavou Tregare jsme v roce 2007 zareagovali na silnou poptávku našich zákazníků po cenově dostupných raketách a dalším příslušenství pro tenis, badminton a ostatní raketové sporty,“ říká Michael Dohnálek, garant privátních značek ve Sportisimu.

„Díky tomu, že se jedná o naši vlastní značku, ceny jsme dokázali stlačit tak nízko, že i velmi solidní rakety pro začátečníky a mírně pokročilé u nás pořídíte za prakticky bezkonkurenční cenu. Jakmile se hráč dostane na vyšší úroveň, plynule může přejít na nabídku od světových značek v naší nabídce,“ dodává. 

Kde výbava Tregare vzniká? 

Veškerou výbavu Tregare, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy. 
Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny. 

Výbavou Tregare jsme v roce 2007 zareagovali na silnou poptávku našich zákazníků po cenově dostupných raketách a dalším příslušenství pro tenis, badminton a ostatní raketové sporty.

Všechny rakety a další výbava Tregare sledují aktuální globální trendy, aby maximálně vyhovovaly vašim potřebám. Inspirací z pohledu funkčnosti a designu jsou pro nás především tyto značky – Wilson, Head, Babolat nebo Adidas. 

Tregare – tenis 

Tenis patří k nejoblíbenějším a nejsledovanějším sportům na světě. Pokud jste taky dostali chuť naučit se posílat tenisák neomylně přes síť a budovat fyzičku, výbava Tregare za super cenu je pro vás tou správnou volbou. 

Ukázat tenisové rakety TregareUkázat tenisové tašky Tregare

Tregare – badminton 

Máte rádi, když míček padá hezky pomalu? Tak to si badminton užijete jako rekreační sport v kempu nebo doma na zahradě. Nicméně s výbavou Tregare můžete hrát „beďas“ i sportovněji v tělocvičně přes síť. A to je pak jiná rychlost! 

Ukázat badmintonové rakety TregareUkázat badmintonové míčky TregareUkázat badmintonové sety Tregare

Tregare – squash 

Sport gentlemanů – tak se nejčastěji mluví právě o squashi. Ať už si opravdu půjdete pinknout s kamarádem jen tak gentlemansky, nebo svého soupeře budete chtít za každou cenu prohnat a porazit, s výbavou Tregare nestřelíte vedle. 

Ukázat squashové rakety TregareUkázat squashové tašky Tregare

Tregare – stolní tenis (ping pong) 

Stolní tenis je nerychlejší ze všech raketových sportů. Naučte se smeče, rotace a další finty, které obdivujete u profíků v televizi. Výbava Tregare je první krok. 

Ukázat pingpongové pálky TregareUkázat pingpongové míčky Tregare

Přejeme vám spoustu zábavy při raketových sportech s výbavou Tregare. Oblečení na tenis, squash, badminton nebo stolní tenis najdete například u našich značek Klimatex, Arcore nebo Fitforce. 

Ukázat vše od Tregare 

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků