Zealot: Rozjeďte to na inline bruslích s celou rodinou

Redakce Sportisimo

8.3.2024 • 3 min čtení

Táta na kolečkách, máma na kolečkách, děti na kolečkách... Prostě celá rodina! Díky značce Zealot a inline výbavě z dílny Sportisima za super cenu si užijete jízdu všichni společně. 

Kromě inline (kolečkových) bruslí najdete v nabídce od Zealot taky veškeré potřebné příslušenství pro tuhle skvělou aktivitu – náhradní kolečka různých tvrdostí a rozměrů, ložiska, batohy a samozřejmě taky chrániče. Bezpečnost je totiž na prvním místě. Z naší nabídky chráničů na kolena, lokty a zápěstí si vyberou dospělí i děti. 

Značka Zealot v kostce:

  • založena v roce 2009 
  • zaměřuje se na inline výbavu 
  • kolečkové brusle, náhradní kolečka a ložiska, chrániče, batohy 
  • určena pro celou rodinu 
  • kvalita za super cenu 

Láká vás inline bruslení, ale nejste si jistí, že je to ta správná aktivita právě pro vás? Určitě ano. „Inline brusle Zealot za příznivé ceny jsou pro naše zákazníky čím dál větším lákadlem. A nezáleží na věku. Už na jaře, když začne být hezky, vidíme na prodejích strmý nárůst,“ říká Michael Dohnálek, garant privátních značek Sportisima.  

„Zájem je o brusle pánské, dámské i dětské. Značka Zealot se zaměřuje na začátečníky a středně pokročilé bruslaře, kteří chtějí objevit krásu tohoto sportu, necílí úplně na profíky“ dodává. 

Dlouhodobě velmi oblíbené jsou dětské brusle Zealot Contour 2v1, které mají vyměnitelná kolečka za nůž a naopak. 

Kde výbava Zealot vzniká? 

Veškerou výbavu Zealot, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy. 

Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny. 

Zájem je o brusle pánské, dámské i dětské. Značka Zealot se zaměřuje na začátečníky a středně pokročilé bruslaře, kteří chtějí objevit krásu tohoto sportu, necílí úplně na profíky.

Všechny inline brusle Zealot sledují aktuální globální trendy, aby maximálně vyhovovaly vašim potřebám. Inspirací z pohledu funkčnosti a designu jsou pro nás především tyto značky – K2, Rollerblade, Roces nebo Fila. 

Zealot – inline brusle 

Pokud sháníte inline (kolečkové) brusle za super cenu, s výbavou Zealot z dílny Sportisima nesáhnete vedle. Ať už vybíráte brusle pro dospělého, nebo pro dítě. Zealot se zaměřuje na tzv. fitness inline brusle, nikoliv na závodní brusle nebo na brusle na inline hokej. 

  • Pánské (unisex) inlajny Zealot nabízíme pro začátečníky i pokročilé. 
  • Dámské inlajny Zealot se liší především designem, ale můžou být o něco měkčí. 
  • Dětské brusle Zealot sází na barvy, snadné zapínání a nastavitelnou velikost. 

Ukázat pánské inlajny ZealotUkázat dámské inlajny ZealotUkázat dětské inlajny Zealot 

Zealot – příslušenství k inline bruslím 

Od značky Zealot pořídíte taky veškeré příslušenství pro inline bruslení a náhradní díly pro brusle. Vše je v rámci značky plně kompatibilní. 

  • Inline chrániče Zealot – ochraňte při bruslení svá kolena, lokty a ruce 
  • Inline kolečka Zealot – vyberte si z různých velikostí a tvrdostí 
  • Inline ložiska Zealot – čím vyšší řada ložisek, tím hladší a rychlejší jízda 
  • Batohy a ledvinky Zealot – hodí se vaše boty a drobnosti, když jdete bruslit 
  • Brzdy a další příslušenství Zealot 

Ukázat chrániče ZealotUkázat kolečka ZealotUkázat batohy a ledvinky Zealot 

Přejeme vám spoustu zábavy na inline bruslích Zealot – ať už si budete užívat volný čas s rodinou, s partou přátel nebo o samotě! Oblečení na inline brusle najdete například u našich značek Klimatex, Arcore nebo Fitforce. 

Ukázat vše od Zealot 

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků