Craft CTM Ultra: Univerzální voják mezi běžeckými botami

Ondřej Chour

24.8.2021 • 1 min čtení ▸ 3 min videa

Hledáte jedny univerzální běžecké boty? Takové, s kterými byste mohli vyběhnout na silnici i do lehkého terénu? Boty vhodné jak na objemový, tak rychlostní trénink? Právě jste je našli! Seznamte se – Craft CTM Ultra.

Svršek běžeckých bot Craft CTM Ultra tvoří lehká jednovrstvá síťovina, která snižuje celkovou hmotnost obuvi. To však neznamená žádné kompromisy v pevnosti materiálu, svršek se jen tak neprotrhne. V oblasti kotníků výrobce umístil speciální polstrování, takže byste si neměli odnést puchýře ani z prvních tréninků.

Konstrukce podešve je lehce kolébkovitá. Pomáhá vám v pohybu dopředu, ať už běháte přes špičky nebo přes paty. Na podešvi najdete menší výstupky. Boty se tedy dají použít na asfaltu, kde výstupky neucítíte, i v lehkém terénu. Do těžšího terénu už se ale Craft CTM Ultra nehodí – hlavně kvůli menšímu vzorku a zpracování svršku.

Úroveň tlumení je na pomezí rychlostních a objemových modelů. Ondrovi se boty během testování nejvíce osvědčily při delším rychlejším běhu terénem, ale také při intervalových bězích do kopce. Zkrátka univerzální běžecká obuv, navíc ve velmi povedeném designu.

Podívejte se na video a přesvědčte se sami! A nezapomeňte na Ondrovu závěrečnou radu – boty vybírejte raději o půl čísla větší.

Ukázat Craft CTM Ultra - pánskéUkázat Craft CTM Ultra - dámské

Líbil se článek?

Ondřej Chour

Běžecký nadšenec a závodník, specialista Sportisima na běžecké boty a další vybavení