Alpine Pro Giovo: Elegantní dětské boty, které zvládnou i hory

Veronika Dubnová

9.4.2024 • 2 min čtení

Také sháníte jarní boty pro děti, které budou vhodné jak do přírody, školy a školky, tak do města? Mám pro vás tip na botky, které určitě využijete nejen na jaře, ale i při dalších letních a podzimních aktivitách. Boty Alpine Pro Giovo plní za nás vše, co by taková multifunkční obuv měla.

Botky jsou k dostání pro kluky i holky. Holčičí černorůžové si hned zamilovaly naše holky ale i já. Černé boty jsou pro nás mamky jednoduše méně náročné na údržbu. Sytě růžová barva jim ale dodává pořádný šmrnc a holčičkám se moc líbí! 

Tím, že jsou boty designové a pěkné na pohled, jsou vhodné i do města nebo školy a školky obecně. Naše holky si je oblíbily a tak s nimi chodí úplně všude. 

Ukázat dětské boty Alpine Pro Giovo

Pohodlí a funkčnost

Na botách Alpine Pro Giovo se mi líbí, že jsou prodyšné, zároveň ale dostatečně pevné do terénu. Nejsou sice kotníkové, nicméně i my s manželem raději nosíme na outdoorové aktivity nízké trailové boty. Výhodou je také jejich pružnost, díky které se v nich holčičky cítí dobře i při lezení na stromy a zároveň v nich chodí celý den a nebolí je nohy.

Botky jsou také lehce odolné proti vodě – rosa a lehký deštík vás nezastaví! Naopak v teplejším počasí jsou prodyšné a dětem se tak nebudou nohy přehřívat a příliš potit.

Podrážky jsou strukturované se spoustou výstupků, můžete s nimi tedy v klidu vyrazit i do terénu, My jsme botky otestovali jak za sucha, tak za mokra v různých kopcích a obstály na jedničku.

Velikou výhodou je pak rychlovázací šněrování, díky kterému se děti o obutí postarají velmi pohodlně samy a navíc nemusíte řešit ani neustále rozvázané tkaničky na výletě. 

Celkový dojem

Pohodlné boty do města i do přírody pro delší outdoorové pochody.  Dokonce jsou vhodné i pro širší nohu s vyšším nártem. Děti se pohodlně obují samy a nemusíte řešit rozvázané tkaničky. 

Boty Alpine Pro Giovo jsou použitelné od jara do podzimu pro jakékoliv aktivity – díky pružnosti/ohebnosti totiž děti nelimitují v žádných aktivitách. Vřele doporučuji všem rodinám, které mají rády venkovní aktivity a zároveň multifunkčnost. Navíc poměr cena/výkon je vynikající!

Ukázat dětské boty Alpine Pro Giovo

Líbil se článek?

Veronika Dubnová

Outdoorová ambasadorka Sportisima, markeťačka a fotografka