Recenze: Skvěle padnoucí podzimní outfit, který vás podrží

Veronika Dubnová

5.11.2023 • 4 min čtení ▸ 1 min videa

Na podzim může být počasí velmi nevlídné, proto je vhodné se na aktivity v přírodě dobře vybavit a připravit. Ať už jste nadšenci do pěší turistiky, houbaření, nebo se jen chystáte na čerstvý vzduch, měli byste se obléct tak, abyste se cítili pohodlně za každého počasí. 

V tomto článku vám představím pár kousků, které mohou být vašimi společníky pro podzimní výlety.

Všechny vám poskytnou pohodlí, ochranu a funkčnost, kterou potřebujete pro své podzimní dobrodružství v přírodě. Nejenže jsou praktické a kvalitní, ale také mají stylový design, takže budete vypadat skvěle, i když jste na výletě.

Batoh Head

Nejdříve se podíváme na Batoh Head Rocco 32. Ten je s kapacitou 32 litrů skvělým produktem pro každého, kdo se chystá na celodenní výlet. Jeho hlavní předností je velká kapacita a mnoho kapes, které vám umožní pohodlně sbalit a mít po ruce vše, co potřebujete. 

Díky integrované pláštěnce máte jistotu, že vše uvnitř zůstane suché, i když vás zastihne podzimní déšť. Pohodlné polstrování na zádech a nastavitelné popruhy a přezky na bedrech a hrudi umožňují individuální přizpůsobení a zajišťují komfort i v případě těžšího nákladu. 

Batoh se mi opravdu velmi dobře nosí a plánuji si ho vzít i na cestu Porto – Santiago, protože ho lze využít jako příruční zavazadlo do letadla.

Ukázat batoh Head Rocco 32

Boty Columbia

Boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou dalším skvělým doplňkem pro podzimní výlety. Tyto boty jsou vyrobeny bezešvou technologií s membránou a technologií OutDry, díky které zůstanou vaše nohy v suchu a poskytují dokonalou kombinaci pohodlí a ochrany. 

Robustní gumová podrážka vám dodá dostatek trakce v mokrém terénu, což je v podzimních měsících nezbytné. Navíc jsou lehké a celkem široké, takže i po celém dni chození budou vaše nohy stále v pohodě. 

Ukázat boty Columbia Peakfreak X2 Outdry

Bunda Hannah

Pro vaše podzimní dobrodružství je důležitá také pořádná svrchní vrstva oblečení, která odolá podzimním povětrnostním podmínkám. 

Bunda Hannah Rozalee disponuje softshellovou membránou s vodním sloupcem 8 000 mm i vyrovnanou prodyšností 8000 g/m²/24h. Když jsou hodnoty těchto parametrů stejně vysoké, je to ideální varianta, protože voděodolnost a prodyšnost je vyrovnaná, tedy bunda dostatečně větrá a vy se v ní nebudete nepřiměřeně potit. 

Bunda má také praktickou kapuci a dostatek kapes na uložení nezbytností a je opět velmi pohodlná.

Ukázat bunda Hannah Rozalee

Trekové hole Crossroad

Trekové hole Crossroad Cherokee jsou skvělým pomocníkem pro každého, kdo se vydává do náročnějšího terénu. Pomáhají udržovat rovnováhu, snižují zátěž kloubů a zvyšují celkovou stabilitu. Jsou lehké a zároveň pevné. Délka je nastavitelná, takže si je můžete v rámci domácnosti půjčovat mezi sebou.

Ukázat hole Crossroad Cherokee

Čepice Columbia

Bez čepice nedám ani ránu, protože hlavou uniká nejvíce tepla! Tentokrát jsem zvolila tuto Columbii Whirlibird Watch Cap Bea, která je nejen teplá, ale také má super design a hodí se jak na výlety, tak do města. Je velmi přizpůsobivá a sedí i našim dcerám, budu ještě dokupovat. :)

Ukázat čepici Columbia Whirlibird Watch Cap Bea

Kalhoty Hannah

Kalhoty Hannah Torrent W jsou posledním, ale neméně důležitým prvkem mého podzimního outfitu. Jsem z nich opravdu nadšená! 

Nejčastěji nosím do přírody legíny, ale musím uznat, že tyto outdoorové kalhoty jsou skvělé. Jsou z extrémně lehkého a pružného materiálu, který je ale zároveň vodoodpudivý a nesavý. Hlavní benefit je, že když zmoknete, velmi rychle opět uschnete. 

Nejsou zateplené, což mi vyhovuje. Nohy obecně snesou větší chlad než tělo a já osobně preferuji, když nemám hýždě a nohy zpocené. Absolutně vám nebrání v pohybu, ale zároveň nesjíždí z boků dolů, což se mi bohužel děje u téměř všech legín. Investice do těchto kalhot se určitě vyplatí.

Ukázat kalhoty Hannah Torrent W

Líbil se článek?

Veronika Dubnová

Outdoorová ambasadorka Sportisima, markeťačka a fotografka