Polar Ignite 2 a Vantage M2: Hodinky, co zvládnou téměř vše

Ondřej Chour

13.10.2021 • 1 min čtení ▸ 4 min videa

Hledáte sportovní hodinky, které vám poskytnou podrobná tréninková data? Máme pro vás dva skvělé tipy. Zblízka jsme si posvítili na hodinky od značky Polar, konkrétně na modely Ignite 2 a Vantage M2. Co všechno tyto hodinky umí?

Polar Ignite 2 ovládáte pomocí dotykového displeje a jednoho bočního tlačítka. Z funkcí nejvíce potěší GPS, optické snímání tepové frekvence nebo ovládání hudby přehrávané na spárovaném telefonu. Kapacita baterie činí 20 hodin, v úsporném režimu dokonce 100 hodin.

Na Polar Ignite 2 si podle svých preferencí nastavíte, jaké funkce a statistiky se vám zobrazí v náhledech ciferníku. Tyto informace tak máte okamžitě po ruce. Jde například o předpověď počasí, monitoring spánku nebo podrobnosti o vaší regeneraci.

Dámské hodinky Polar Vantage M2 disponují téměř stejnými funkcemi, ale v několika ohledech se liší. Hlavní rozdíl představuje baterie, která v klasickém režimu vydrží až 30 hodin. Změnou je také absence dotykového displeje – k ovládání slouží celkem pět tlačítek. Při případné výměně řemínků si dejte pozor na odlišné rozměry. U Ignite 2 měří řemínek na šířku 20 mm. Vantage M2 byl opatřen robustnějším 22mm řemínkem.

Hodinky toho zvládnou opravdu hodně. Na některé specifické požadavky jsou ale moderní technologie stále krátké. Jaké vylepšení by si představoval náš běžecký specialista Ondra? Podívejte se na video!

Ukázat hodinky Polar Ignite 2Ukázat hodinky Polar Vantage M2

Líbil se článek?

Ondřej Chour

Běžecký nadšenec a závodník, specialista Sportisima na běžecké boty a další vybavení