Potěšte své neposedy na Den dětí. Máme pro vás tipy na dárky

Tereza Houšková

25.5.2023 • 4 min čtení

Máte doma malé mrňousky, školáky nebo ostřílené teenagery, kteří jsou plní pubertálních móresů? Jestli ano, tak určitě víte, že za pár dní (1. června) všechny děti slaví svůj mezinárodní den. Inspirujte se v našem článku a darujte dárek, který se jim bude zaručeně líbit. 

Není čas ztrácet čas, pojďme rovnou na věc. Připravili jsme tipy na dárky pro děti v různých věkových kategoriích.

Děti do 10 let

Pro nejmenší caparty jsme vybrali krásný batoh a něco k vodě. 

Batůžek Lewro

Každý špunt se rád cítí jako dospělý. Už když jsou ve školce, hrají si na svatbu, manželství, rozvod, těhotenství… Vše odkoukávají od svých rodičů a vnímají, jak se chovají. S tím se pojí i náš tip – batůžek. 

Stejně jako dospělí u sebe nosí své nejdůležitější věci, tak malí prckové po svém batohu prahnou jakbysmet. Zabalí si do něj vše potřebné (hračky, plyšáky) a až pak jsou připraveni do celého dne stejně jako jejich maminka nebo tatínek.

Ukázat Lewro Dixie 9

Plovací vestička s rukávky - Sevylor

Za chvíli tu máme letní prázdniny, tak není od věci své děti trochu vybavit na dovolenou. Pro malé plaváčky, kteří se ještě neudrží sami na hladině, máme parádní kompromis. 

Plovací vestička Sevylor je speciálně navržená tak, aby vrchní část těla plavce byla bezpečně nad vodou a zároveň nedocházelo k nechtěnému přetáčení. Vesta nebrání v přirozeném pohybu, takže i s ní si váš vodomil užije letní koupačky naplno. 

Ukázat Sevylor Plaváček Humr

Děti do 15 let

Pro rodiče starších dětí už máme trošku sofistikovanější tipy na dárky.

Koloběžka Street Surfing

Koloběžkou se nedá nic zkazit, tu ocení každý „chlapák“. Nejen, že na ní může pohodlně jezdit do školy, na tréninky nebo kamkoliv jinam. Ale může ji i využít na tríčky ve skateparku

Mnozí rodiče o takovém koníčku nechtějí ani slyšet, ale ruku na srdce, kdo jako malý nechtěl okusit trochu adrenalinu? V posledních letech extrémní sporty zažívají velký boom a mnoho z nich se zařadilo i do olympijských her. Freestyle scootering tam sice ještě není, ale třeba je to otázka pár let, než si vybojuje své čestné místo na nejprestižnější sportovní akci světa. 

Ukázat Street Surfing Trickster

Nafukovačka do vody HS Sport

Plavání je bez pochyb parádní věc. Zpevňuje tělo, zlepšuje zádové svalstvo, podporuje lepší prokrvování, takový blahodárný pohyb až by se mohlo říct. Ale kdybychom porovnávali plavání s řáděním na nafukovačkách, tak každé dítě má hned jasno. Vyhrají to nafukovačky! 

Z toho plyne jediné. Jestli se chystáte někam k vodě, nezapomeňte svým řádilům pořídit i nafukovací ananas, meloun, plameňáka nebo jinou nafukovačku s bláznivým motivem. Protože plavání je možná dobré, ale skotačení je o dvě příčky nad ním.

Ukázat HS Sport Giant Pineapple

Penál Roxy

Školní klasika, kterou doporučujeme jako dárek pro holky. Kluci si na pěkný penál moc nepotrpí, těm stačí pero s pár tužkami pohozenými na dně batohu a mají vystaráno. Zatímco holky si často zakládají na perfektně vybaveném pouzdře, tak aby je ve škole nic nezaskočilo.

Ukázat Roxy Da Rock Printed

Teenageři 15 až 20 let 

Vybrat něco vhodného pro puberťáka, to už chce kumšt. 

Fotbalový míč Nike

Trefit se do vkusu teenagerovi je opravdu jeden z nejtěžších úkolů. Proto vsaďte na jistotu a klukům pořiďte fotbalový míč. Nemusíte mít doma ani profesionálního fotbalistu. Spousta kluků si ráda zaťuká s ostatními kamarády, nebo si dají menší zápas.

Ukázat Nike Pitch

Spodní prádlo Fila

Jestli se bavíme o holkách ve věkovém rozpětí 15 až 20 let, tak tady není místo na experimenty. Když nepůjdete cestou klasiky, tak se musíte připravit na potencionální zklamání ze strany obdarované.

Holky mají často vyhraněný vkus, proto zkuste svou touhu pořídit jim růžovou mikinu s křiklavým nápisem udržet na uzdě. Sportovní spodní prádlo je jednoduché a potřebuje ho každá aktivní teenagerka, tak proč nezkusit to? 

Ukázat Fila Woman Bra

Dospěláci

Snad jste si nemysleli, že zapomeneme na dospěláky… To jsou také něčí děti! Pořiďte jim ze srandy nějakou drobnost, nebo věc, po které toužili jako malí. Takovým gestem je náramně zaskočíte, ale hlavně jim uděláte radost. A o to jde.

Hry pro celou rodinu

Jestli se vám nechce dlouho hloubat, co dát každému špuntovi zvlášť, jděte na to od lesa. Pořiďte dárek, který užije celá rodina. Strávíte čas spolu a ještě sportovně. Takže my jsme pro všemi deseti. 

K oblíbeným hrám patří například Bong Disc, badminton a kroket. Všechny pomůcky jsou jednoduché na přesouvání a skladné, takže se nemusíte bát, že vám doma zaberou půlku místnosti.

Ukázat Bong Disc

Doufáme, že jste si vybrali alespoň jeden z tipů. A jestli ne, tak udělejte svým dětem radost něčím jiným. Vezměte je ven na procházku, na zmrzku, do zoo, udělejte si hezké odpoledne. Na Den dětí se také pořádají spousty zajímavých akcí a festivalů, které stojí za návštěvu. :)

Najít další dárky

Líbil se článek?

Tereza Houšková

Mladá síla marketingového týmu Sportisima, bývalá pozemkářka a pořádná sporťačka, milovnice ručních prací