Fitness napohodu? Zkuste klidnou sílu endorfinů od FITFAB

Redakce Sportisimo

16.4.2024 • 2 min čtení ▸ 50 min videa

Chcete se uklidnit po velkém shonu? Upustit trochu páry po náročném dni v práci? Mezi fitness programy od skupiny FITFAB nejsou jen pořádné makačky, ale najdete mezi nimi i cvičení založená na józe, klidu a uvolnění. Tak do toho.

FITFAB je skupina zkušených lektorů, kteří už mají “na triku” opravdu dlouhou řadu videí, která snoubí kvalitní cvičení, živou hudbu a požitek ze skupinového aktivity. 

U většiny programů platí, že si pořádně máknete a po cvičení bude potřeba minimálně ručník, ale ideálně rovnou sprcha. Ale není tomu stejně u všech lekcí, každý si najde, co zrovna hledá. Pokud chcete cvičení na pohodu a uvolnění stresu, ideální budou například série videí FITFAB Light nebo FITFAB Pure.  

Vybavit se na cvičeníVšechny programy FITFAB

FITFAB Pure

Jestli milujete jógu, tento program je právě pro vás. Šestidílný Pure vychází z jógových pozic a ukáže vám, že jóga není žádná nuda. Užijete si čtyři lekce klasické jógy, rytmické posilování a taneční Pure Beat. Pokud budete mít chuť na něco ostřejšího a přeci jen se trochu zapotit, takový Pure Hell vám určitě poslouží dobře. 

Délka lekcí se pohybuje od rychlovek na čtvrt hodiny, až po delší na 45 minut. A na jaká videa se můžete těšit? 

  • Pure MIND 
  • Pure HELL
  • Pure RELAX
  • Pure ACTIVE
  • Pure BALANCE
  • Pure BEAT

FITFAB Light

Na lehké notě se veze i jeden ze starších programů FITFAB Light. Už název napovídá, že u tohoto cvičení nehrozí žádné velké křeče z únavy. Prostě vše v klidu a pohodě. 

Všechny lekce, které trvají přibližně 20 minut, se zaměřují na jiné části těla. Procvičíte zadek, břišáky, nohy, horní část těla, ale nechybí ani trochu pilates a jógy

Co je to FITFAB?

Za FITFAB (Fit and Fabulous) stojí Andy Voříšková, dříve Pavelcová. Nadšená sportovkyně, blogerka a právnička založila v roce 2017 online fitness projekt FITFAB Strong. Jeho vlajkovou lodí je stejnojmenný fitness program, který lidé mohou cvičit zdarma z pohodlí svých domovů.

Postupem času se FITFAB Strong rozrostl a dnes je do něj zapojená širší skupina fitness trenérů a dalších expertů na zdravý životní styl. Součástí projektu jsou další sportovní programy, veřejné lekce nebo víkendová soustředění. Jednou z posledních novinek je FITFAB Workout – celkem již jedenáctý fitness program, který pro fanoušky FITFAB znamená návrat ke kořenům.

Vybavit se na cvičení

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků