Crowned: Lední brusle pro rodiny i hobby hokejisty

Redakce Sportisimo

11.2.2024 • 2 min čtení

Brzdit o mantinel? Nevadí. Umět přešlapovat jenom na jednu stranu? Nevadí! Komfortní lední brusle Crowned z dílny Sportisima jsou tu pro všechny začátečníky a amatérské hokejisty, kteří si chtějí hlavně užít atmosféru na zimním stadionu nebo na rybníku. 

Za super cenu pořídíte na Sportisimo.cz a na prodejnách pánské, dámské i dětské lední brusle Crowned.  

Většina pánských bruslí Crowned je v provedení „kanady“, mají tedy pevnou skořepinu a nůž vhodný na hokejový styl bruslení. Dámské brusle Crowned vycházejí z „krasobruslařské“ výbavy – jsou měkčí a brzdí se na nich pomocí zoubků na špičce. Dětské brusle Crowned máme v obou provedeních. 

Značka Crowned v kostce:

  • založena v roce 2009 
  • zaměřuje se na lední brusle a příslušenství 
  • pánské brusle (kanady), dámské brusle (krasobruslařské), dětské (obojí) 
  • určena pro celou rodinu 
  • kvalita za super cenu 

Naše značka Crowned vznikla s jasným cílem. „Pokud bych měl říct, jaké dvě věci mají společné všechny lední brusle Crowned, je to určitě důraz na komfort při bruslení a samozřejmě taky nízká cena,“ říká Michael Dohnálek, garant privátních značek Sportisima.  

„Začátečníci, ať už to jsou děti, ale klidně i dospělí, potřebují, aby jim bylo v bruslích teplo a nikde je nic netlačilo. Pokud se budou zdokonalovat a zatouží po sportovnějším stylu bruslení nebo po hraní výkonnostního hokeje, můžou přejít na nabídku od světových značek,“ dodává. 

TIP: Chtěli byste pro děti jedny super brusle na léto i na zimu? Dlouhodobě velmi oblíbené jsou dětské brusle Contour 2v1 od naší další privátní značky Zealot, které mají vyměnitelná kolečka za nůž a naopak. 

Kde výbava Crowned vzniká? 

Veškerou výbavu Crowned, kterou najdete na našich prodejnách nebo na e-shopu Sportisimo.cz, vyvíjíme a navrhujeme v České republice, konkrétně v Rudné u Prahy. 
Samotná výroba pak probíhá u renomovaných výrobců v Asii. Po vzoru světových značek spolupracujeme pouze s takovými dodavateli, kterým můžeme maximálně důvěřovat a kteří nám jsou schopni dodávat zboží ve vysoké kvalitě, ale poměrně levně. Jen díky tomu pak vy – naši zákazníci – můžete nakoupit výbavu za výhodné ceny. 

Začátečníci, ať už to jsou děti, ale klidně i dospělí, potřebují, aby jim bylo v bruslích teplo a nikde je nic netlačilo. Společný rys ledních bruslí Crowned, je určitě důraz na komfort při bruslení a samozřejmě taky nízká cena.

Všechny lední brusle Crowned sledují aktuální globální trendy, aby maximálně vyhovovaly vašim potřebám. Inspirací z pohledu funkčnosti a designu jsou pro nás především tyto značky – CCM, Bauer, Nike nebo Exel. 

Crowned – lední brusle a příslušenství 

Pokud sháníte lední brusle pro začátečníka nebo amatérského hokejistu, s výbavou Crowned z dílny Sportisima nesáhnete vedle. Ať už vybíráte brusle pro dospělého, nebo pro dítě, můžete počítat se super cenou. 

  • Pánské brusle Crowned nabízíme v provedení „kanady“, které nejlépe odpovídá pánskému stylu bruslení, brzdění a potřebám hobby hokejistů. 
  • Dámské brusle Crowned vycházejí z konstrukce a designu „krasobruslařských“ bruslí. 
  • Dětské brusle Crowned sází na ještě větší komfort a v mnoha případech taky na snadné zapínání na přezku a suchý zip. 
  • Příslušenství Crowned doplňuje nabídku bruslí a obsahuje například chrániče nožů, helmy nebo sportovní lahve. 

Ukázat pánské brusle CrownedUkázat dámské brusle CrownedUkázat dětské brusle Crowned

Přejeme vám spoustu zábavy na ledních bruslích Crowned – ať už si budete užívat volný čas s rodinou na stadionu nebo na rybníku, nebo hobby hokej s přáteli! Oblečení na bruslení najdete například u našich značek Klimatex, ArcoreWillard nebo Loap. Na inline brusle se specializuje naše značka Zealot. 

Ukázat vše od Crowned

Líbil se článek?

Redakce Sportisimo

Články vycházející ze spolupráce zkušených autorů, produktových specialistů, nákupčích a dalších odborníků