Zaručená dětská radost! Tipy na dárky pro malé špunty

Tereza Houšková

26.11.2023 • 5 min čtení

Dejte dárek sobě i svým špuntům. Vytipovali jsme pro vás šest dárků, které se inspirují heslem: „Dětská radost, co víc si přát? Jejich úsměv vás bude hřát.“ A když jsou šťastní vaši malí rarášci, tak jste šťastní i vy. To je ten největší dárek, který můžete pod stromeček dostat. 

Dárky pro muže a pro ženy už jsme si probrali, teď jsou na řadě malí caparti. 

Dětský lyžařský set: ALPINE PRO LARQO 

Dobrá, dobrá, tenhle dárek si asi nezíská dětské srdíčko. Přeci jen je to měkkouš a je praktický. Ale aspoň jeden takový si pod stromeček dovolit můžete. Dětem v setu bude hezky teplo a nic je nezastaví před sněhovým řáděním. 

Lyžařský set od Alpine Pro Larqo pořídíte jak v holčičím, tak v klučičím provedení. Kalhoty a bunda jsou z nepromokavého a větruodolného materiálu, takže vás nezaskočí ani náhlá přeháňka. Rukávy jsou vybavené elastickou manžetou s otvorem na palce. U nohavic se dá regulovat délka a u spodního lemu bundy zase šířka, aby dětem vše perfektně sedělo.  

Bunda i kalhoty se dají k sobě spojit zipem, takže z nich vznikne provizorní kombinéza. Ta je perfektní na energické bobovačky, protože eliminuje riziko sněhu pod bundou nebo v kalhotách. A to je super. :) 

Ukázat lyžařský set Alpine Pro Larqo

Fotbalový míč: adidas UCL LEAGUE 

Váš malý nadšenec do fotbalu, Liga mistrů UEFA a spousta zábavy. Co spojuje všechny tyto tři věci dohromady? Nebudeme vás napínat, je to parádní fotbalový míč od adidasu, který není jen tak ledajaký. Jeho design je inspirovaný oficiálním zápasovým míčem, se kterým se hrají utkání Ligy mistrů UEFA.  

Míč bychom tedy měli vybraný, ale ještě zbývá další výbava. Ale ani pro tu nemusíte chodit daleko, vše seženete u nás na jednom místě. Klidně se podívejte na kopačky, chrániče, tašky, flašky nebo brankářské pomůcky. 

Ukázat fotbalový míč adidas UCL League

Koloběžka: Stiga TRACK 120-S 

Koloběžky jsou pořád cool. A nejen to. Jsou také praktické, rychlé, pěkné a dopraví vás tam, kam zrovna potřebujete (s trochou odrážení samozřejmě). Koloběžka Stiga je navíc skládací a lehká. Má hliníkovo-ocelovou konstrukci, která zaručuje nízkou váhu. Takže s manipulací nebudou mít problém kluci ani holky, pofrčí jim to jako po másle.  

Výška řídítek je nastavitelná, proto na ní můžou jezdit vaše děti, ale i vy. Kdo ví, kdy budete v časové tísni hledat nejrychlejší možné řešení, jak se dostat z bodu A do bodu B. To ji možná také využijete. Nezmiňujeme tady využití auta, to je bezpochyby na žebříčku nejrychlejších dopravních prostředků na prvním místě. Ale vůbec si u řízení fyzicky nemáknete, což se o odrážení do kopce opravdu říct nedá. 

Koloběžce nechybí ani stojánek. Tak malý doplněk, ale sakra potřebný. Zaparkujete svého dvoukolečkového draka a jdete pryč, žádné otravné hledání volného místa vás už nečeká. Tak to má být.  

Ukázat koloběžku Stiga Track 120-S

Šaty: Puma ALPHA DRESS 

Šaty, které udělají parádu. A rovnou několikrát! Vzít si je můžete na procházku, do školy, když jdete ven s kamarády, na tábor... Možností je spousta

Superschopnost značky Puma tkví v kombinování sportovního stylu s elegantním. V tom je fakt jednička. Proto od ní seženete nádherné kousky, ve kterých se holčičky cítí jako princezny, ale zároveň je jim ve všem pohodlně.  

Sice se nám tyhle šaty děsně líbí, ale je nám jasné, že nejsou pro každého. Jestli máte doma něžnou princeznu, která neholduje striktní etiketě u jídla, je dost možné, že bílá pro ni nebude zrovna ideální. Nemusí to být ale jenom jídlo, fleky se na bílém oblečení prostě zjevují z ničeho nic! To my dobře víme. Tak přesně pro tyhle případy tu máme i jiné hezké oblečení, které bude svou barvou schůdnější.

Ukázat šaty Puma Alpha Dress

Holinky: Looney Tunes LEO 

Jedna louže za druhou a šup do bahna. Tak a po hezkých plátěných teniskách se slehla zem. Místo nich máte nacucané zplihlé cosi, co bude potřebovat pořádnou mycí proceduru

V takových případech vybavte své objevitele holinkami, které ochrání dětské nožky před mokrem, ale také nové hezké plátěnky před katastrofou. S gumáky na nohou tak můžou prozkoumat každou louži, co jim bude stát v cestě. 

Teď jsme si řekli, proč je super holinky pořídit, ale je tady ještě jedna veledůležitá věc. Musejí být boží! Ne jenom třeba zelené, modré a podobně... To není dětský styl, to je styl nás dospěláků. Proto jim pořiďte nějaké s ornamenty, duhové, s příšerkami, zkrátka nějaké veselé.  

Ukázat holinky Looney Tunes Leo

Terč s šipkami na suchý zip: Vizopol  

Jak doma zábavně strávit celý den, když je venku špatné počasí? Zabavit děti není lehká věc, stojí to hodně úsilí a energie, které mají děti většinou více než vy. Chce to tedy něco nenáročného, veselého, aby to byla výhra pro obě strany. Vynikajícím řešením je terč na suchý zip. 

Možná to zní trochu suše, ale při zapojení fantazie z něj uděláte nejoblíbenější věc celé domácnosti. Zkuste doma vyhlásit fiktivní šipkařský turnaj, který bude mít i svou cenu za první místo. Až vás bude klasické házení nudit, přicházejí na řadu různé alternativy. Vyzkoušejte hod poslepu, druhou rukou nebo nohou. To jsme tedy ještě nezkoušeli, ale můžete být první, kteří to prubnou. 

Na šipkách se sucháčem je nejlepší, že vám nezničí okolní stěny, takže se nemusíte obávat ani případných nehod.  

Ukázat terč Vizopol

Líbil se článek?

Tereza Houšková

Mladá síla marketingového týmu Sportisima, bývalá pozemkářka a pořádná sporťačka, milovnice ručních prací